Haberler

ASUS Zenbook 14x OLED Türkiye'de Satışa Sunuluyor

Güncelleme:

ASUS, ürün yelpazesini genişletmek için yeni ASUS Zenbook 14x OLED modelini Türkiye'de satışa sunuyor. Modelin teknik özellikleri ve tasarımı beklentileri karşılıyor.

Sektördeki payını artırmak için çalışmalarını sürdüren ASUS, ürün yelpazesini genişletmek için mesaisine devam ediyor. Tayvanlı üretici bu kapsamda teknik özellikleriyle ve tasarımıyla beklentileri karşılayacak yeni ASUS Zenbook 14x OLED modelini Türkiye'de satışa sunuyor. Peki Zenbook 14x OLED neler vadediyor? İşte ayrıntılar!

ASUS Zenbook 14x OLED özellikleri

ASUS Zenbook 14x OLED modelinde 14,5 inç 16: 10 en boy oranlarında 2,8K çözünürlük sunan 120 Hz OLED HDR ekran ekran mevcut. PANTONE onaylı renk doğruluğu, sinema sınıfı DCI-P3 gamı bulunan ekran; göz sağlığına duyarlı ve GS, TÜV Rheinland ve DisplayHDR True Black 600 sertifikalarına da ev sahipliği yapıyor.

Dizüstünde hızlı şarj teknolojisine sahip 70 Wh batarya ve esnek şarj cihazı seçimine olanak tanıyan USB-C Easy Charge desteği mevcut. 16,9 mm inceliğinde ve 1,5 kg ağırlığında olan cihaz günlük kullanımda ve özellikle dışarıda kullanıcılara herhangi bir zorluk çıkarmıyor.

Asus ZenBook S13 OLED inceleme!

Modelde ASUS IceCool soğutma sistemi ile birlikte 13. Nesil Intel Core H serisi yonga setleri ve 32 GB RAM karşımıza çıkıyor. Öte yandan NVIDIA GeForce RTX 3050'ye kadar harici ekran kartlarına da sahip.

Zenbook 14x OLED, Türkiye'de çevre dostu Kumtaşı Beji plazma seramik alüminyum ve anodize Mürekkep Hokkası Grisi olmak üzere iki farklı renkte satışa sunulacak.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Türkiye Asus Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title