Haberler

Apple, İphone İçin Yeni Reklamlar Yayınladı

Apple, reklamlama alanındaki ve marka algısı yaratan en iyi firmalardan biri. Bu yüzden bu alanda çok başarılılar.

Apple, reklamlama alanındaki ve marka algısı yaratan en iyi firmalardan biri. Bu yüzden bu alanda çok başarılılar. Amiral gemisi olan telefonları iPhone 6S ve iPhone 6S Plus çıkalı 7 ay olmasına rağmen gündemde tutmayı çok iyi başarabiliyorlar.

Apple, iPhone 6S serisi ile ilgili iki tane video paylaştı. Birisi Touch ID ile ilgili, diğeri ise 4K video tarafıyla ilgili. Bu iki özelliğini iki videoda ön plana çıkarmış Apple.

"Soğanlar" isimli ilk videoda iPhone 6s ile soğan doğrayan annesini 4K çözünürlükte kaydeden küçük kızın hikayesi, ABD'li sinema ve dizi oyuncusu Neil Patrick Harris eşliğinde eğlenceli bir şekilde anlatılıyor. iPhone 6s ve iPhone 6s Plus, Apple'ın 4K video kaydı gerçekleştiren ilk telefonları oldu.

3D Touch ile beraber de mevcut uygulamalara kısayollar getiren ve zamandan tasarruf ediyoruz. ve eğlence bakımından da oyunlar tarafında Peek and Pop özelliklerini kullanabildiğimizden dolayı Apple bu avantajını kullanıyor. Touch ID tarafında da bu telefonlarda 2.nesil parmak izi geldiği için çok çabuk zamanda telefon açılıyor ve güvenlik tarafında da uygulamalara parmak izi güvenliği koyabildiğimiz ön plana çıkarılmış durumda.

Videolara göz atmanızı tavsiye ederiz.

Mert Büyük

Kaynak: Technosfer / Teknoloji

Apple Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title