Haberler

2016 Nisan Ayında Çıkacak Oyunlar

2016 Nisan Ayında Çıkacak Oyunlar 2016 Nisan ayı oyuncular için çok meşgul bir ay olacak gibi gözüküyor.

2016-nisan-ayi-cikacak-oyunlar-liste-detaylar-cikis-tarihleri-videoları

2016 Nisan Ayında Çıkacak Oyunlar

2016 Nisan ayı oyuncular için çok meşgul bir ay olacak gibi gözüküyor. Oyuncuları oyun dolu bir Nisan ayı bekliyor. Oyunlar bu ay ardı arkası kesilmeden çıkıyor. Hepsi için ayrı ayrı zaman harcayacağımız oyunlar var hatta belki de zaman bile bulamayacağız. Listemizde bazı çıkmış oyunlarda mevcut sebebi Nisan ayı içerisine dahil olmuş olmaları. Sözü fazla uzatmadan 2016 Nisan ayında çıkacak oyunlara geçelim;

Dirt Rally – Çıkış Tarihi 5 Nisan 2016

Codemasters firması Dirt Rally ile oyun dünyasına geri döndü diyebiliriz. Off-Road pistlerinin ve araçlarınında oyunda olması ile birlikte oyun çok daha farklı bir boyut kazanmış oldu. 17 Farklı araç 36 etapta oyunda bulunuyor. Hem gerçekçi yarışlar hemde arcade heyecanı ile yapılan kapışmalar ile Dirt Rally son dönemlerin en iyi yarış oyunlarından biri haline geldi. İyi bir çıkış yakalayan oyunu sürekli destekleyeceklerini ve güncellemeler ile yeniliklerinde sürekli ekleneceğinin sözünü veren Codemasters için işler yolunda gidiyor gibi gözüküyor. Meraklıları için kaçırılmayacak bir oyun diyebiliriz.

Quantum Break – Çıkış Tarihi 5 Nisan 2016

Oyun içerisine dahil olan live-action sahneler barındırarak uzun süredir görmediğimiz bir deneyimi bizlere yaşatmak isteyen Quantum Break biraz sıkıntı piyasaya çıktı. Ancak bu sahneler oyun ile birlikte gelmediği için sahne geçişlerinde video gibi indirmeniz, veya komple live-action paketi olarak konsolunuza ön yükleme yapmanız gerekiyor. Bu boyutun 75 GB gibi bir yer kapladığını düşündüğünüzde sanırım Quantum Break'in ilk fiyaskosu burada yaşanmış. Bunun dışında oyunun PC versiyonunda eğer ekranlarınız 144Hz yada 120Hz hızını destekleyen bir ekran değilse oyunu 60FPS olarak oynamanız da mümkün değil. İsterse ekran kartınız şuan piyasanın en üst seviye ekran kartlarından birisi olsun. Bir diğer darbeyi de bu şekilde aldı Quantum Break. Ancak son zamanlarında en iyi çıkış yapan ve listelerin en başına oturan bir oyun olmaktan da geri kalmadı.

Ratchet & Clank – Çıkış Tarihi 12 Nisan 2016

Ratchet & Clank oyunu Playstation 4 için tekrardan bir çok yenilikle birlikte geliyor. Remake yapılan oyunda grafikler ve oyunun anlayışı da epeyce değişti. Playstation 4 için çıkacak olan oyuna yeni silahlar, yeni gezegenlerde eklendi ve serinin sevenleri eğlencenin dibine vuracak gibi gözüküyor. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan oynanış videosu ile birlikte oyunun ne halde olduğu hakkında bir fikir de edinebilirsiniz. Oyun hakkında yeni bilgilere ve oynanış videosuna ulaşmak için tıklamanız yeterli.

Dark Souls 3 – Çıkış Tarihi 12 Nisan 2016

Dark Souls 3, From Software tarafından geliştirilen ve serinin dördüncü oyunu. Oyunu çok zorlayıcı olması ile birlikte "hardcore" oyunculara hitap eden bu oyun Dark Souls 3 PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformlarına çıkacak. Bu oyun için söyleyeceğimiz en önemli şey galiba hepimiz sürekli öleceğiz. Gerçi şöylede bir durumu hatırlatmakta fayda var yeni oyunu diğer Dark Souls oyunlarına nazaran azıcık da olsa daha kolaylaştırdıklarını da ekleyelim. Fakat şu bir gerçek ki aradığımızı yine onlarca denemeden sonra bulacağız. Belki oyunu bir kaç kez üst üste bitireceğiz. Hack & Slash, Aksiyon macera oyunu olarak karşımıza çıkan serinin son oyunu Dark Souls 3 için PC ve PS4 grafik karşılaştırması da yapıldı.tıklayarak aradaki farklılıkları görüp, yorumlarımızı da okuyabilirsiniz. Bu günden itibaren oyunu oynayacak oyunculara en önemli tavsiyemiz şu olur, öncelikle nefes egzersizleri yapın, oyuna başlamadan yüzlerce kez öleceğinizi bilin, sabırlı olun ve gözlemleyin. Aman çok fazla sinirlenmeyin sonra klavyeyi falan kırarsınız.

The Banner Saga 2 – Çıkış Tarihi 19 Nisan 2016

The Banner Saga 2 viking temalı taktiksel rol yapma oyunu olarak karşımıza devam oyunu ile geliyor. Yapımcılığını yine Stoic stüdyoları üstleniyor The Banner Saga 2, hikayeyi kaldığı yerden devam edecek ve binlerce oyuncusunun hayran kaldığı ilk oyununun tarzından da asla ödün vermiyor. Bu sanat eseri diyebileceğimiz ve el çizimleri ile desteklenen yapım için hikaye yine bir gizeme de bürünmüş durumda fakat bu sefer klan hayatını yönetmek ve bazı kararlar almak çok can alıcı olacak. Ayrıca antik tehditlerinde yer alacağı bu oyunda yeni ırkların ve karakterlerin bulunuyor. Oyuncuları ekrana yapıştıracak çizimler yer alıyor ve oynarken kulaklarınızın pasını silecek size eşsiz bir müzik deneyimi de yaşatacak. Ekran görüntülerine ve duyuru fragmanına ulaşmak içintıklayabilirsiniz.

Alienation – Çıkış Tarihi 26 Nisan 2016

İzometrik kamera açısı ile yapılan ve yapımcılarının en büyük projesi olarak gördüğü Alienation oyunu Co-Op oynanışa izin veren ve arkadaşlarınız ile birlikte uzayın derinliklerinde güzel efektlerin çok iyi yedirildiği bir shooter oyunu. Uzaylıların konu edinildiği bu oyunda farklı karakterler bulunuyor ve herkesin bir takım oluşturabilmesi için bir sistem oturtulmuş durumda. Patlama efektlerinin özellikle üzerinde çalışan yapımcılar en büyük projeleri olan oyunlarında bir başarı elde etmek için ellerinden geleni yaptıklarını da belirttiler. Alienation ile ilgili detaylı bilgiler ve oynanış videosunun olduğu haberimize tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Uncharted 4: A Thief's End – Çıkış Tarihi 26 Nisan 2016

Büyük babamızın bulduğu bir heykelin peşinde başladığımız hikaye, bizlere unutulmaz bir tecrübe ve anı bırakmıştı arkasında. Video oyunları tarihine adını altın harflerle yazdıran Uncharted serisinin inanılmaz bölümleri ve heyecanı bu oyun ile birlikte son bulacak.  Uncharted 4 bir önceki oyundan yıllar sonrasını anlatacak. Hazine avcılığı işini bırakan Nathan Drake, eşi Elena ile birlikte mutlu mesut günler geçirirken, beklenmedik bir misafir onları ziyaret edecek. Uzun yıllar önce öldü sanılan ağabey Sam Drake, ansızın ortaya çıkacak ve iki kardeş beklenmedik bir maceraya atılacaklar. Yapımcı Naughty Dog "Nathan'ın fizik sınırlarını zorlayan en iyi macerası" olarak bu oyunu belkide yaptıkları en iyi oyun olarak gösteriyor bizlere. Serinin son oyunu olması bakımından oyunu heyecanla ve sabırsızlıkla bekliyoruz. Tamamen Türkçe olarak oynayabileceğimiz bu efsane oyunu kesinlikle kaçırmamanız gerekiyor.

Hitman: Episode 2 Italy – Sapienza – Çıkış Tarihi 26 Nisan 2016

Agent 47 oyun dünyasına yeni Hitman oyunu ile geri döndü ve ilk bölümü yayımlandı. Daha önceki Hitman oyunlarından çok daha fazla içerik sunması beklenen Hitman, IO Interactive tarafından geliştirilmekte. Konsollarda oldukça stabil bir performansı olduğu söylenen yeni Hitman oyunu Steam'de yoğun eleştirilere maruz kaldı.. Eleştirilerin hedefinde ise oyunun optimizasyonu ve karakterin animasyonlarının çok kötü olması. O nedenle incelemeler de "karışık" seviyesinde. Bunların yanında uzun yükleme süreleri, sürekli online olmanızın istenmesi de diğer eleştiriler arasında yer alıyor. Eğer internet bağlantınız giderse online görevler nedeniyle oyundan atılıyorsunuz. Birinci oyun büyük eleştiriler arasında çıkış yaptı ve oynandı. Bölümler şeklinde piyasaya sürülecek olan Hitman yeni bölümü ile bakalım eleştirilere kulak asıp düzeltmelerini yapabildi mi hep birlikte göreceğiz. Yeni episode ile ilgili detaylı ve yayımlanan videoyu izlemek içintıklayabilirsiniz.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com / Teknoloji

Playstation Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title