Haberler

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kapaklı Samsunlular Derneği Başkanı Mustafa Önder'i ziyaret etti.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kapaklı Samsunlular Derneği Başkanı Mustafa Önder'i ziyaret etti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ile Kapaklı Samsunlular Derneği Başkanı Önder'i ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundu.

Dernek Başkanı Önder, ziyarette, Albayrak'a çalışmaları hakkında da bilgi verdi.

-NKÜ'de Bilgi Paylaşım Toplantısı

Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından "Erasmus Hibe Olanakları ve Stratejik Ortaklık İmkanları" konulu bilgi paylaşımı toplantısı düzenlendi.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, Rektörlük Konferans Salonda düzenlenen toplantıda Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Deniz Yetkin Aker tarafından Erasmus Programı kapsamında proje hazırlama, sağlanan hibe destekler ve işbirliği imkanları hakkında bilgi verildi.

-Albayrak alt ve üst yapı yatırım toplantısına katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Fen İşleri Dairesi Başkanlığında düzenlenen alt ve üst yapı yatırım toplantısına katıldı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak, Fen İşleri Dairesi Başkanlığında düzenlenen toplantıyla ilçelerdeki alt ve üst yapı yatırım çalışmaları hakkında ayrıntılı brifing aldı.

Toplantıya Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Zeki Gürcün, Başkan Danışmanları Şeref Çetin ve Neşat Erdoğan, Fen İşleri Dairesi Başkanı Metin Pakdil ve Etüt ve Projeler Dairesi Başkanı Bülent Doğan da katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Kadir Albayrak Mustafa Önder Tekirdağ Kapaklı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title