Haberler

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Albayrak, Tekirdağ Belediye Başkanvekili Ali Kılıç'ı ziyaret etti.

Seçim çalışmaları kapsamında, partililerle birlikte Tekirdağ Belediyesi'ne gelerek, Kılıç ile bir süre görüşen Albayrak, burada yaptığı konuşmada, Tekirdağ Belediyesi'nin 2009-2014 yıllarında yerel yönetimlerde başarılı hizmetler yaptığını belirtti.

Belediyenin kurumsallaşmanın yanında hiç kimsenin cesaret edemeyeceği altyapı sorununa el atarak stresli bir işi sonuçlandırdığını anlatan Albayrak,  "Tekirdağ bu konuda çok şanslı bir ildir. Güzel hizmetleri yapan Belediye Başkanı Adem Dalgıç'a,  meclisine ve diğer çalışma arkadaşlarına çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Kılıç da, gece gündüz demeden çalıştıklarını, yağmur suyu kanalı yapım işinin ihale edilerek yapımına başlandığını belirtti.

Arıtma tesisi ihalesinin de nisan ayında yeni yönetimin yapacağını aktaran Kılıç, arıtma tesisinin yapımının ardından Tekirdağ'da rahatlıkla denize girilebileceğini söyledi.

- 57. Alay Yürüyüş Komitesi'den, Tekirdağ Belediyesi'ne ziyaret

57. Alay Yürüyüş Komitesi Başkanı Hikmet Selim Yılmaz, Tekirdağ Belediye Başkanvekili Ali Kılıç'ı ziyaret etti.

Komite üyeleriyle birlikte Tekirdağ Belediyesi'ne gelerek, Kılıç ile bir süre görüşen Yılmaz, Çanakkale Savaşları'nda gösterdikleri kahramanlıkla destanlaşan 57. Alay için, Tekirdağ'da toplanan 57 gönüllü ile birlikte 5 gün boyunca yürüyerek, 18 Mart'ta Çanakkale'de düzenlenen törene katıldıklarını anlattı.

Yürüyüşe Tekirdağ merkez ve tüm ilçelerden temsilcilerin katıldığını belirten Yılmaz, katkılarından dolayı Tekirdağ Belediyesi'ne teşekkür etti.

-Tekirdağ'da elek kesintisi

Tekirdağ'ın, Şarköy ilçesine bağlı bazı mahallerine elektrik kesintisi uygulanacak.

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş'den (TREDAŞ) yapılan yazılı açıklamada, Şarköy Belediyesi'nin yol genişletme çalışması sonucu yolda kalan direklerin yer değişim işlemi nedeniyle 9 saat elektrik kesintisi uygulanacağı bildirildi.

Açıklamada, Şarköy ilçesinin İstiklal Mahallesi Gazi Süleyman Paşa ve Barbaros Hayrettin Paşa caddeleri, Güneş Sokak, Sancak Sokak, Susam Sokak, Gökkuşağı Sokak, Marmara Sokak ve civarında Salı günü 09: 00 ile 18: 00 saatleri arasında  elektrik verilemeyeceği belirtildi. - Tekirdağ

Kaynak: AA / Yerel

Tekirdağ Belediyesi Kadir Albayrak Selim Yılmaz Ali Kılıç Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title