Haberler

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Ergene ilçesinde amatör bir futbol müsabakasında dili boğazına kaçan sporcuya ilk müdahaleyi takım arkadaşları yaptı.

Ergene Futbol Sahasında, Kırkgöz Gençlikspor ile Tekirdağ Marmaraspor takımları arasında Tekirdağ 1. Amatör Küme C Grubu müsabakası oynandı.

Maçın 37. dakikasında rakibi ile girdiği ikili mücadelede yere düşen Kırkgöz Gençlikspor'lu futbolcu Tayfun Canbolat'ın dili boğazına kaçtı.

Canbolat'ın yardımına ilk önce takım arkadaşları koştu. Daha sonra maçta görevli sağlık görevlileri genç futbolcuya müdahale ederek hayata döndürdü.

Çorlu Devlet Hastanesi'ne sevk edilen sporcunun sağlık durumunun iyi olduğu ve taburcu edildiği kaydedildi.

Maç, her iki takımın yöneticileri ve her iki takımın oyuncularının anlaşması sonucu Ergene Kırkgöz Gençlikspor'un 2 – 1'lik üstünlüğüyle devam ederken, gözlemci ve hakemlerin de bilgisi dahilinde oynanmayarak yarıda bırakıldı.

Hastaneden taburcu edilen Canbolat ise, sosyal medya hesabından "Hepinizden Allah razı olsun zamanında müdahale etmeseniz şimdi hayatta değildim. Çok şükür hayattayım. Yüce Rabbim kimseye böyle bir durum yaşatmasın" şeklinde yazdı.

Gazilerden, Başkan Albayrak'a ziyaret

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği üyeleri, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı makamında ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Albayrak'ın gazilerin istek ve şikayetlerini dinlediği belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Albayrak, gazilerin vatanın bütünlüğü için canlarını ortaya koyduğuna vurgu yaparak şunları kaydetti:

"Gazilerimiz vatanımızın bütünlüğü için canlarını ortaya koymuş insanlardır. Bu vatanın savunmasında verdikleri emek, göstermiş oldukları cesaret, azim ve kararlılık bugün bizlerin hür bir şekilde bu vatanda yaşamamıza vesile oldu. Vatan müdafanız bizler için kutsaldır. Bu vatan uğruna gözünü kırpmadan canlarını ortaya koyan tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize de uzun ve hayırlı ömürler diliyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Tekirdağ Kırkgöz Futbol Ergene Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
title