Haberler

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Seçim Sonuçları: 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları Son Dakika

Güncelleme:

Türkiye, 31 Mart Yerel Seçim sonuçlarına kilitlendi. Tekirdağ yerel seçim sonuçlarına göre hangi aday ne kadar oy aldı? Tekirdağ yerel seçim sonuçları, açılan sandık sayıları ve Tekirdağ adaylarının aldıkları oy oranları merak edilmeye başlandı. 2019 yerel seçim sonuçları, Tekirdağ seçim sonuçları ile oy dağılımı anlık ve güncel olarak haberimizde.

Türkiye'nin gözü kulağı sonuçlarında. Bugün Tekirdağ için sandığa giden vatandaşlar, Tekirdağ Belediye Başkanı'nı belirlemek için oy kullandılar. Şimdi ise yerel seçim sonuçları merakla bekleniyor. Son yerel seçimde vatandaşların tercihi CHP'den yana olmuştu. Peki, Tekirdağ seçim sonuçlarına göre hangi aday ne kadar oy aldı? Tekirdağ'da kim önde? Tekirdağ seçim sonuçları, yerel seçim sonuçları, adayların oy durumlarını merak ediyorsanız işte detaylar...

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2019 YEREL SEÇİM SONUÇLARI

31 Mart Yerel Seçimi'nde Tekirdağ Belediye Başkanlığı için Cumhur İttifakı adına AK Parti'den Mestan Özcan yarışacak. Millet İttifakı adına ise CHP'den Kadir Albayrak aday gösterildi. SP'den Feti Pehlivan, BTP'den İlyas Sabancı Tekirdağ Belediye Başkanlığı için aday oldu.

TEKİRDAĞ İLİ İLÇELERE GÖRE YEREL SEÇİM SONUÇLARI

Tekirdağ Belediyesi'ne bağlı tüm ilçelerin 31 Mart Yerel Seçimlerdeki son dakika, güncel durumlarını öğrenmek istiyorsanız sayfamızı ziyaret edin.

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2014 YEREL SEÇİM SONUÇLARI

2014 Yerel Seçim sonuçlarına bakıldığı zaman Tekirdağ'da seçmenlerin tercihlerinin şu şekilde şekillendiğini görüyoruz:

Tekirdağ'da 2014'de yerel seçimlerde MHP adına Nail Yılmaz, AK Parti adına Mustafa Yel, CHP adına Kadir Albayrak aday olmuştu. Seçim sonuçlarına göre CHP'den Kadir Albayrak % 45.75 oy oranı ile Tekirdağ Belediye Başkanlığı'nı kazandı. AK Parti'den Mustafa Yel ise % 37.13 oy oranı ile ikinci sırada yer aldı. MHP adayı Nail Yılmaz % 12.67 oy oranı ile 3. sırada yerini aldı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Tekirdağ Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title