Haberler

Tekin Acar; Yeni Yerinde

Güncelleme:

ADA AVM'de hizmet veren Tekin Acar Kozmetik; yeni yeri ve konseptiyle büyülüyor

Ada Alışveriş Merkezi'nin zemin katında 5 yıldır hizmet veren Tekin Acar Cosmetics; hizmetinin 6. yılında, aynı kattaki yenilenen yeri ve konseptiyle, ziyaretçilerini büyülüyor.

Yeni yeri ve konseptiyle

Kendine değer veren, yaşamının her anında iyi görünmek ve mutlu olmak isteyen herkesin güzellik deneyimini keyifle yaşadığı eşsiz bir yer olarak; Ada Alışveriş Merkezi'nde (ADA AVM), Rüya Özçelik yönetimindeki 4 deneyimli personel kadrosuyla 6 yıldır hizmet veren Tekin Acar Cosmetics; düzenlenen sade bir törenle, zemin kattaki yeni yerini, yeni konseptiyle hizmete açtı. Açılışta; 14 Şubat'a kadar geçerli olacak olan Turkcell'lilere yüzde 30 Sevgililer Günü özel indirimi sağlandı.

Tekin Acar'dan üst düzey katılım

AYD'nin 4 yıldır gerçekleştirdiği AVM'lerde en beğenilen ve tercih edilen '1 Numaralı Markalar Tüketici Araştırması'nda "Kişisel Bakım ve Kozmetik" Kategorisi'nde Üçüncü kez en beğenilen ve tercih edilen mark olmanın gururunu yaşayan Tekin Acar Cosmetics; 77 mağazadan bir olan ADA AVM Sakarya Şubesi'nin açılışına; Mağaza sahibi Tekin Acar telefonla katılırken; Bilgi İşlem Müdürü Çiğdem Özkan, İnsan Kaynakları Müdürü Filiz Acar, Satın Alma Direktörü Caudıa Moselahan, Kurumsal İletişim Direktörü Hande Güngör, Bölge Müdürü Cemile Dutağacı, Kurumsal İletişim'den Yasin Öztürk ve Bilgi İşlem'den Hasan İşlek'te bizzat katıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Tekin Acar Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title