Haberler

Tek Taşımı Sahte Aldım!

Hollywood yıldızlarının yüz binlerce dolarlık nişan yüzüklerinin benzerleri işportaya düştü.

BRITNEY SPEARS

Ünlü şarkıcı Britney Spears'a, menajer sevgilisi Jason Trawick 3 kıratlık bir yüzükle evlenme teklif etti. Neil Lane tasarımı olan 90 bin dolarlık yüzüğün benzerleri Target mağazalar zincirinde yok satıyor.

KATE HUDSON

Muse grubunun solisti Matt Belamy, güzel sevgilisi Kate Hudson'a 9 kıratlık bir yüzükle evlenme teklif etti. 200 bin dolarlık yüzüklerin taklitleri Diamond Princess isimli alışveriş sitesinde 69 dolara satılıyor.

KEIRA KNIGHTLEY

Keira Knightley'ye sevgilisi James Rington 40 bin dolarlık bir yüzükle evlenme teklif etti. 2 kıratlık yüzüğün benzerleri Diamoness isimli alışveriş sitesinde bulunabiliyor. Gümüş yüzükler 100 dolardan satılıyor.

ANGELINA JOLIE

Brad Pitt mükemmel taşları bulmak için tam bir yıl uğraştıktan sonra Robert Procop ile 16 kıratlık bir nişan yüzüğü tasarladı. Angelina Jolie'nin parmağından çıkarmadığı 500 bin dolarlık yüzüğün taklitleri Ave's Addiction isimli alışveriş sitesinde 68 dolara satılıyor.

MILEY CYRUS

Miley Cyrus'a oyuncu sevgilisi Liam Hemsworth 3.5 kıratlık bir yüzükle evlenme teklif etti. Neil Lane tasarımı olan 250 bin dolarlık yüzüğün benzerleri Fantasy Jewellery Box isimli alışveriş sitesinde 44 dolara satılıyor.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Britney Spears Jason Trawick Kate Hudson Hollywood Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title