Haberler

Tecde ile Maşti Kavşağı ile Birleştirildi

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Tecde-MAŞTİ arasında yapılan yol açma çalışmaları yoğun bir şekilde devam ederken, çalışmalarda son aşamaya gelindi. Güney kuşak yolunun en önemli bağlantı yollarından biri olan 50 metre genişliğindeki bulvar güzergahı üzerindeki yapılar kamulaştırılarak, yıkıldı.

Yeni açılan bulvar yolu, bölgenin sağlıklı gelişmesine yapacağı katkının yanı sıra, Tecde, Karakavak, Çilesiz, Fahri Kayahan ile çevre yolu batı girişindeki trafik sirkülasyonunu da önemli ölçüde azaltılacak. Toplam uzunluğu 3.5 kilometre olan yolun 1.5 kilometrelik bölümünü geçtiğimiz yıllarda açan Büyükşehir Belediyesi 2 kilometrelik bölümde de dolgu ve kazı çalışmaları yapıyor. Bu çalışmaların ardından asfalt öncesi alt yapı çalışmaları yapılarak, en kısa zamanda trafiğe açılacak

"Ulaşım rahatlayacak"

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, yeni bulvarda incelemelerde bulunup konuyla ilgili açıklamalar yaptı. Geziye bazı daire başkanları ve şube müdürleri de katıldı.

Malatya için büyük öneme sahip bulvarda sona yaklaştıklarını belirten Başkan Çakır, yeni bulvarın çevre yolu batı tarafı başta olmak üzere Tecde, Karakavak, Çilesiz, Fahri Kayahan gibi bölgelerin de ulaşımını rahatlatacağını söyledi. Karakavak bölgesinin sağlıklı gelişmesine de olumlu etki edeceğini vurgulayan Başkan Çakır, bu yolumuz güney kuşak yolunu da besleyecek. Bostanbaşı'nda 2 kilometre uzunluğunda 30 metre genişliğinde açılan Çiftlik Caddesi de yine bu bulvarımıza bağlanacak. Çiftlik Caddemizin batı tarafını Yakınca Mahallemize bağlıyoruz. Bulvar güzergahında kalan 38 ev kamulaştırılarak yıkımı tamamlandı. Burada şuana kadar 3.2 milyon TL harcama yaptık. 250 bin metreküp hafriyat ve dolgu işi yapıldı. MASKİ Genel müdürlüğümüz altyapı çalışmaları yaptı. Bunlar dahil olmak üzere yapacağımız üstyapı çalışmalarıyla bu yolumuza 25 milyon lira gibi bir rakam harcamış olacağız. Malatyamız için hayırlı olsun" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fahri Kayahan Ahmet Çakır Malatya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title