Haberler

Tbbd'den Tso'ya Ziyaret

Tarih Bilincinde Buluşanlar Derneği yöneticileri geçtiğimiz günlerde gerçekleşen seçimle Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı'na yeniden seçilen Cengiz Günay ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ederek tebrik ettiler.

Tarih Bilincinde Buluşanlar Derneği yöneticileri geçtiğimiz günlerde gerçekleşen seçimle Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı'na yeniden seçilen Cengiz Günay ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ederek tebrik ettiler.

Tarih Bilincinde Buluşanlar Derneği Başkanı Hüseyin Bayol, Başkan Yardımcısı Özgür Yaver ve yönetim kurulu üyesi Ahmet Sulbi ve Ramazan Baran'dan oluşan heyet Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay'ı makamında ziyaret ederek seçimlerin ardından tekrar işbaşına gelmelerinden dolayı tebrik ettiler. Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan TBBD Başkan Yardımcısı Özgür Yaver, derneklerinin amacının siyasal, kültürel, ekonomik ve sosyal yelpazede tarihi olgulara parmak basmak ve zamanın akışı içerisinde tarihin gücünü ortaya çıkararak geçmişten ders alınmasını sağlamak olduğunu aktardı.

Balkanların 100'üncü Yılı, Büyükşehir ve Belediyecilik tarihi ve şehircilik, Tekirdağ'ın Türkiye ekonomisindeki yeri ve rolü gibi bazı önemli konularda geniş katılımlı konferanslar verdiklerini söyleyen Özgür Yaver, geçtiğimiz ay Yukarı Kılıçlı köyünde 43 köy sakininin Bulgar mezalimi ile katledilmesini anmak üzere geniş katılımlı bir tören organize ettiklerini anlattı. Yaver, Sivil Toplum Kuruluşları'nın ülkelerin fikir üreten, sosyal ve kültürel değerleri ön plana çıkaran özelliğine vurgu yaparak, gerçekleştirmeyi düşündükleri organizasyonlar için TTSO'dan destek istedi.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Tekirdağ'ın gelişmesi, sosyal, kültürel ve ekonomik kalkınmayı sağlaması açısından ortak amaç ve hedefleri gözettiklerini söyleyen Günay, Oda olarak siyasi tavırlarının olmadığını ama bireysel manada yönetimin siyasi düşüncelerini açıklamaktan imtina etmeyeceğini belirtti. Yeni dönemde daha etkin olacaklarını, Tekirdağ adına doğru olan her ne ise inandıkları fikirleri kamuoyu ile paylaşacaklarını ifade eden Günay, yeni seçilen meclisin çok sesli ve renkli olduğunu Büyükşehir olan Tekirdağ'a maksimum fayda sağlayacaklarını iddia etti.

Ziyaretin sonunda, önceki dönem Ticaret ve Sanayi Odası yönetiminde yer alarak gerçekleştirdiği katkılar nedeniyle Tarih Bilincinde Buluşanlar Derneği Başkan Yardımcısı Özgür Yaver'e Başkan Günay tarafından plaket takdim edildi. Ziyaret karşılıklı iyi niyet temennilerinin ardından son buldu.

08.06.2013 22: 50: 01

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Bayol Cengiz Günay Tekirdağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title