Haberler

Taziye Evinin Temeli Dualarla Atıldı

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesi Karşıyaka Mahallesinde yapılması planlanan ikinci taziye evinin temeli dualarla atıldı.

Birecik Belediyesi'nden alınan bilgiye göre; Karşıyaka Mahallesi'nde yapılacak olan ikinci taziye evinin temel atma törenine Birecik Belediye Başkan Av. M. Faruk Pınarbaşı, Karşıyaka Mahalle Muhtarı Mehmet Boyatan, Karşıyaka Cami İmam Hatibi İ. Halil Bozkuş, hayırseverler ve mahalle sakinleri katıldı.

Temel atma töreninde konuşan Başkan Pınarbaşı şunları söyledi: "Bu mübarek Cuma gününde hayırlı hizmetlerde kullanmak üzere taziye evimizin inşaatını başlaması için topladık. Bildiğiniz üzere birincisini diğer caminin yanında yaptığımız Hacı Selim Işık Taziye Evi'nden sonra bu ikinci taziye evi yapımına Allah'ın izniyle başlamış bulunuyoruz. Gönül ister ki, taziyeler olmasın, ama ölümde kaçınılmaz bir gerçek." Başkan Pınarbaşı'nın konuşmasının ardından temel atma törenine geçildi. Temel atma töreni Karşıyaka Cami İmam Hatibi Bozkuş'un yaptığı duanın ardından sona erdi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Yerel

Halil Bozkuş Karşıyaka Birecik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title