Haberler

Tayini Çıkan Savcı ve Hakimlere Veda Yemeği

Çanakkale'nin Çan ilçesinden çeşitli yerlere tayin olan bir savcı ve iki hakim için veda yemeği düzenlendi.

Çanakkale'nin Çan ilçesinden çeşitli yerlere tayin olan bir savcı ve iki hakim için veda yemeği düzenlendi.

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun (HSYK) yaz kararnamesi ile Zonguldak'ın Ereğli ilçesine atanan Savcı Can Tümer Keriş ile Yargıtay Tetkik Hakimliği'ne tayin olan hakimler Serdar Kaya ve Taner Şentürk onuruna adliye personeli tarafından Sergis Otel'de bir veda yemeği verildi. Gecede, tayin olan Savcı Can Tümer Keriş ile hakimler Serdar Kaya ve Taner Şentürk birer konuşma yaparak, Çan'daki görevleri boyunca uyum içinde çalıştıkları adliye mensuplarına, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticilerine ve Çan halkına teşekkür ettiler.

Konuşmalardan sonra Kaymakam Hasan Gözen ve görevdeki savcı ve hakimler tarafından ilişkilerini keserek bu hafta içinde yeni görev yerlerine gidecek olan savcı Can Tümer Keriş ile hakimler Serdar Kaya ve Taner Şentürk'e plaket verildi. Ayrıca ÇLİ İşletme Müdürü Nizamettin Özbek de tayini çıkan savcı ve hakimlere birer madenci heykeli hediye etti.

Veda yemeğine Çan Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Necip Sercan Çanbaz, İlçe Emniyet Müdür V. Tuğrul Türk, Çan Adliyesi'nde görev yapan hakimler ve savcılar, avukatlar, adliye personeli ve eşleri katıldı.

(GŞ-GD-Mş)

25.06.2012 16: 01: 10

TSI

NNNN - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Serdar Kaya Çanakkale Zonguldak Yargıtay Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title