Haberler

Tavşanlı'nın Balıköy Beldesinde İçme Suyu Sevinci

Kütahya'nın Tavşanlı İlçesine Bağlı Balıköy Beldesinin İçme Suyuna Kavuşması Sebebiyle Bir Tören Düzenlendi.

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesine bağlı Balıköy beldesinin içme suyuna kavuşması sebebiyle bir tören düzenlendi. Merkez Camii'nde Mevlid -i Şerif okunmasıyla başlayan törenlere Kaymakam Mehmet Suat İlhan, Belde Belediye Başkanları, İl Genel Meclis üyeleri, daire amirleri ile Balıköy ve çevre köylerden çok sayıda vatandaş katıldı. İçme suyunun geldiği Harman mevkiinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra konuşmalara geçildi.

Bu açılış töreninde bir konuşma yapan Tavşanlı Kaymakam Mehmet Suat İlhan, Tavşanlı ilçesine ayrılan KÖYDES ödeneğinin 2006 yılında 2 milyon YTL, 2007 yılında ise 2 milyon 500 bin YTL olduğunu söyleyerek, 2007 yılı BELDES Projesi kapsamında ise Balıköy beldesine 105 bin YTL geldiğini, 45 bin YTL'nin yol yapımı, kaldırım ve parke taşı için, 60 bin YTL'nin ise içme suyu için harcandığını, 2008 yılı BELDES Projesi kapsamında ise Balıköy'e 96 bin 275 YTL ödenek ayrıldığını belirtti. İlhan, içme suyunun beldeye hayırlı olması temennisiyle hizmetlerin tüm hızıyla devam edeceğinin müjdesini verdi.

(YB-EFE) 29.05.2008 16:35 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title