Haberler

Tatsyana'nın Müslüman Olmasını Sağlayan Olay

Güncelleme:

Rus Gelin, Elveda Katya filminin Polonyalı oyuncusu Tatsyana Tsvikeviç; bu sezon atv'nin iddialı dizilerinden 'Benim İçin Üzülme'nin kadrosunda yer alıyor. Nil Özer'in haberine göre, hikayesi Mahsun Kırmızıgül'e ait olan Karadeniz dramasında bale öğretmeni Anna'yı canlandıran Tsvikeviç'le dört yıl önce İslamiyeti seçmesini ve ramazan ayının önemini anlattı.

Türkiye'ye ilk geldiğinizde neler hissetmiştiniz?

Türkiye'yi ilk havadan gördüm, uçaktaydım ve geceydi. Etraf ışıl ışıldı. "Galiba bir masala iniyorum" dedim kendime, hala da öyle düşünüyorum. Çünkü Türkiye muhteşem ve kıyaslanamaz bir ülke.

İslamiyeti seçtikten sonra neler değişti sizin için?

Yeniden doğmuş gibi hissediyorum işin açıkçası. Allah tek sonuçta; Ama bazı şeyleri daha iyi görmeye başladım ve giderek daha huzurlu oldum.

İslamiyet'i seçmenizde en çok ne etkili oldu?

Çok fazla şey. 2-3 senedir yaptığım araştırmalar, Nihat Hatipoğlu'nun programları, sohbet ettiğim insanlar ... Birden bire müslüman olmadım tabii ki. Gittiğim yerlerde ve arkadaşlarımdan bir şeyler öğrenmeye çalıştım, Diyarbakır'a gittiğim zaman oradaki ezan sesinden çok etkilendim. Her yerde ezan sesi duyuyordum ama hiçbir yerde ezan beni bu kadar etkilenmemişti. Sonra kendime, "Tamam sen kendini buldun" dedim. Sonrasında ise gerçeğe ulaşmam gecikmedi ve Müslüman oldum.

Ramazan ayının sizin açısından önemi nedir?

Ramazan ayı her Müslüman için ne kadar önemli ve değerliyse, benim için de o kadar değerli. Her Müslüman için huzur, bereket ve sabır ayı.

Nil Ünal / Star

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Tatsyana Tsvikeviç Benim İçin Üzülme Nil Özer Türkiye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli? Serhan Yıldırımhan kimdir? Zafer Partisi Hatay- Kırıkhan Belediye Başkan adayı Serhan Yıldırımhan kaç yaşında, nereli? Cengiz Kırgın kimdir? Zafer Partisi Hatay- İskenderun Belediye Başkan adayı Cengiz Kırgın kaç yaşında, nereli? SURİVOR KİM ELENDİ? Survivor All Star 2024 adaya kim veda etti? OY SAYIMINDA İFTAR MOLASI OLACAK MI? YSK iftar arası kararında ne dedi? Vatandaşa yumruk atan Belediye Başkanı kim? Vatandaşa neden yumruk attı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title