Haberler

Taşlıçay'da 'Kutlu Doğum Haftası' Etkinlikleri

Ağrı'nın Taşlıçay İlçe Müftülüğü Tarafından 'Kutlu Doğum Haftası' Etkinlikleri Kapsamında İlköğretim Okulları Arasında Bir Bilgi Yarışması Düzenlendi.

Ağrı'nın Taşlıçay İlçe Müftülüğü tarafından 'Kutlu Doğum Haftası' etkinlikleri kapsamında ilköğretim okulları arasında bir bilgi yarışması düzenlendi.

Atatürk Kültür Salonu'nda düzenlenen yarışmayı, İlçe Kaymakamı Şamil Horasanlı, Belediye Başkanı Salih Arslan, Ağrı Müftüsü Osman Tıraşçı, İlçe Müftüsü Salih Sezik, kamu kurum amirleri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş izledi. Yarışmaya ilçe merkezinde bulunan 7 ilköğretim okulu katılırken, öğrencilere Türkçe, matematik, sosyal bilgiler, din bilgisi ve genel kültürden oluşan toplam 12 soru soruldu. Her okulu 3 öğrencinin temsil ettiği yarışmada sorulan 12 sorunun ardından birincilik kazanan Yavuz Selim İlköğretim Okulu ile Taşlıçay Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO) arasında eşitlik bozulmayınca yedek sorulara geçildi. Yedek sorularda da tarafların birbirine galip gelememesi üzerine İlçe Müftülüğü tarafından alınan kararla her iki okulda birinci seçildi. Yarışma sonunda Yavuz Selim İlköğretim Okulu ile Taşlıçay YİBO 140 puanla birinci, Mehmet Akif Ersoy İlköğretim 110 puanla ikinci Geçitveren İlköğretim Okulu ise 100 puanla üçüncü oldu.

Yarışma bitiminde başarılı öğrencileri kutlayan protokol üyeleri, dereceye giremediği için ağlayan öğrencileri de teselli ettiler.

(AÖ-MET-Y) 12.04.2008 15:00 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title