Haberler

Rütbeli Asker, Acemi Erleri Sıraya Dizip Fatih Bucak'a Selam Göndertti

Güncelleme:

Rütbeli bir askerin koğuşta acemi erlere yürüyüş yaptırarak MHP Şanlıurfa Siverek Belediye Başkanı Adayı Fatih Bucak'a selam gönderdiği görüntüler sosyal medyada büyük tepki çekti.

Askeriyede acemi erlere yaptırılan talim esnasında Mhp'li Bucak'a selam gönderilen bir video ortaya çıktı. Videodaki konuşmalardan Sivas 5. Piyade Er Eğitim Tugayı'nda çekildiği anlaşılan görüntülerde rütbeli bir asker koğuştaki acemi erlere yürüyüş eğitimi verirken görülüyor. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler, büyük tepki çekti.

"SELAM OLSUN FATİH BUCAK"

Görüntülerde hizalı yürüyüş ve sayma çalışması yaptıran rütbeli asker, daha sonra erlere emir vererek Bucak'a selam gönderiyor: "Selam olsun Fatih Bucak."

İşte o tepkilerden bazıları;

Rütbeli Asker, Acemi Erleri Sıraya Dizip Fatih Bucak'a Selam Göndertti

MHP'DEN ADAY OLDU

Daha önce AK Parti'den Şanlıurfa milletvekili aday adayı olan Bucak Aşireti'nin önde gelen isimlerinden Fatih Mehmet Bucak, MHP tarafından Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde belediye başkan adayı yapılmıştı.

BUCAK: BİZ SEÇİME DEĞİL ÖLMEYE GELİYORUZ

Adaylığıyla ilgili yerel bir televizyon kanalına konuşan Bucak, "Bir daha Bucak'ın içinde bir tane başka partiyle araba görürsem kendileri bilir, şimdiden kendilerine mezar kazmaya başlasınlar. Biz seçime değil ölmeye geliyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Bucak MHP 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (172)

KONYA''LI:

FATİH BUCAK SİVERİK BOZKURTU''DUR !

13
44
yanıtYanıtla
Kiro:

Ulkeyi dingonun ahirina cevirdiler

49
7
yanıtYanıtla
...:

rütbeliler kendilerini bir şey sandığı sürece kınalı kuzulara büt tür şeyler yaptırtırlar.

45
8
yanıtYanıtla
HÜZÜN:

SÖKÜN RÜTBESİNİ HAK ETMİYOR. . .

48
3
yanıtYanıtla
Turkiye:

Hey dunya hey turkiye ne hale gelmis

44
6
yanıtYanıtla
mert:

bu yaratigi acilen iceri alinip kendi menfati icin na kuzularini korkutarak reklam amacli faliyet gösterdigi ve özel hayatlarina taciz sucundan en agir cezayi almasi sarttttttttt.

45
3
yanıtYanıtla
ASLAN:

o rütbelinin derhal rütbesi sökülmeli. . bu hareketi yaptıran görevini suistimal eder her konuda hele ki askeriye de mazallah. . işine gelse ajan bile olur. .

37
6
yanıtYanıtla
ASİLTÜRK__:

Neyini sökeceksin rütbeli bunu yapar mı? Rütbe falan yok bunda, bildiğin düz er. Usta asker yani öbürlerinden önce askere giden. Sen askerlik yapmadın herhalde, askerde devrecilik, ustalık diye bir hiyerarşi vardır.

yanıt5
yanıt3
MEHMET KILIÇARSLAN:

ÇOK DOĞRU . SONUNA KADAR KATILIYORUM.

yanıt11
yanıt3
Özgür:

Bu ülkenin vatandaşi olduğum icin utanç duyuyorum.

26
15
yanıtYanıtla
Tüm 172 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title