Haberler

Tartışılan Milli Futbolcu Erol Erdal Alkan Maç Sonu Konuştu

Tartışılan milli futbolcu Erol Erdal Alkan maç sonu konuştuGeleceğimi hoca belirleyecek.

Tartışılan milli futbolcu Erol Erdal Alkan maç sonu konuştu

Geleceğimi hoca belirleyecek. İnşallah yine çağrılırım

A Milli Takım aday kadrosunda yer aldığı için eleştirilen Erol Erdal Alkan, Geleceğimi hoca belirleyecek. İnşallah yine çağrılırım dedi.

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu tarafından A Milli Takım kampına çağırıldığı için eleştirilere neden olan 23 yaşındaki futbolcu Erol Erdal Alkan, Arnavutluk maçında 23 kişilik kadroda yer aldı. Hollanda 2. Lig'i ekiplerinden Dordrecht'te forma giyen Alkan'a Lucescu görev vermedi. Yedek kulübesinde forma şansı bekleyen Alkan, karşılaşma sonrasında kendisi hakkındaki eleştirilere yanıt verdi.

SIKINTI OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM

Bir takım yanlış anlaşılmalar olduğunu ve bu yanlış anlaşılmaları düzelttiklerini ifade eden Alkan, Bazı şeyleri duydum, okudum, doğru olmayan şeyler var. Onları da düzelttik aramızda. Yani bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum dedi.

GELECEĞİMİ HOCA BELİRLEYECEK

Kendi takımında performansına devam edeceğini, A Milli Takımdaki geleceği için kararı Lucescu'nun vereceğini vurgulayan Alkan sözlerini şöyle sürdürdü

Kendi takımımda performansıma devam edeceğim. Gerisi de ne olacağı hocaya bağlı. Hoca karar verecek. Şu anda 2. Lig'de oynuyorum. Hoca benim 1. Lig'e yükselmemi istiyor. Yani ona bakacağız. Her futbolcu gibi benim de hedefim o dur.

İNŞALLAH YİNE ÇAĞRILIRIM

Kamp ortamının çok iyi geçtiğini ve buradaki ortama alışması için iyi bir tecrübe edindiğini belirten Alkan, Kamp ortamı çok güzeldi. Seviye yüksekti. Benim de bu duruma alışmam için güzel bir dönemdi. İnşallah yine çağrılırım dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mircea Lucescu Erdal Alkan Arnavutluk Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

BAYHAN NEDEN HAPSE GİRDİ? Bayhan kimi öldürdü? KOTON halka arz sonuçları! Koton halka arz sonuçları açıklandı mı? Koton kağıt halka arz kaç lot verdi? Kalben kimdir? Şarkıcı Kalben kaç yaşında ve nereli? #127908 Kalben'in şarkıları! Memur ve emekli maaşı zammı ne kadar olacak? Temmuz ayında zam yapılacak mı? ALTINAY SAVUNMA TEKNOLOJİLERİ HALKA ARZ: ALTNY katılım endeksine uygun mu? ALTNY halka arz helal mi, caiz mi? Kemal Doğulu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Kemal Doğulu kaç yaşında, nereli? Kemal Doğulu biyografisi! EMEKLİLERE YÜZDE KAÇ ZAM YAPILACAK? Temmuz ayında emeklilere yüzde kaç zam var, masadaki rakam ne? Anneler günü ilk ne zaman kutlandı? Anneler günü ne zaman ve nerede ortaya çıktı? İşte anneler gününün tarihçesi! Sinan Ateş kimdir? Sinan Ateş kaç yaşında öldürüldü? Sinan Ateş ne zaman ve neden öldürüldü? Suat Özçağdaş kimdir? Halk Tv konuğu Suat Özçağdaş kaç yaşında, nereli? Suat Özçağdaş biyografisi! SURVİVOR İLK DÜELLODA KİM ELENDİ? Survivor'da kim elendi? Yunus Emre mi, Furkan Kızılay mı? Bahadır Erdem kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Bahadır Erdem kaç yaşında, nereli? Bahadır Erdem biyografisi! 10 Mayıs okullar açık mı, kapalı mı? Yarın okul var mı? Cuma günü okullar tatil mi? ALTNY kaç lot verir? Altınay Savunma Teknolojileri halka arz kaç lot düşer? RÜYADA ESKİ SEVGİLİYİ GÖRMEK ne anlama gelir? Rüyada eski sevgiliyi görmek ne demek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title