Haberler

Tarsus'ta Motorsporları Yarışı

Tarsus'ta 'merhaba' dedi.

Türkiye'nin ilk özgün motorsporları organizasyonu V1 Challenge, 2012 sezonuna

Tarsus'ta 'merhaba' dedi.

Ulusal ve uluslararası alanda önemli başarılara imza atan ralli pilotu Volkan Işık tarafından tasarlanan ve Türkiye'nin her şehrini dolaşma hayaliyle yola çıkan V1 Challenge'ın yeni sezonunun ilk durağı bu yıl Tarsus oldu.

Tarsus'un ayakta kalan antik kapısı "Kleopatra Kapısı" etrafında trafiğe kapatılarak oluşturulan 400 m'lik parkurda gerçekleşen yarış, 15 tecrübeli pilotun mücadelesine sahne oldu.

İlk sezonunda dişe diş bir mücadeleye sahne olan V1 Challenge, 2012'de yeni pilotlarla daha renkli geçti.

Saat 14.00'den itibaren ısınma turları ile başlayan yarışmalar ilgi ile izlenirken erkeklerde son üç senenin Türkiye Ralli Şampiyonu Yağız Avcı

yine şampiyon oldu.

İkinciliği

Burak Çukurova elde ederken, Murat Ekinci ise üçüncü oldu. Birinciye 6 bin TL, ikinciye 4 bin TL ve üçüncüye ise 2 bin TL para ödülü ile kupa verildi.

Kızlarda ise birinciliği Özge Yelkenci elde etti.

Tarsus Kaymakamı Orhan Şefik Güldibi, önemli başarılara imza atan ralli pilotu Volkan Işık'e bu etkinliği düzenlemesinden dolayı teşekkür ederken, derece alan sporcuları da tek tek kutladı.

Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ise, Tarsus'un yine güzel bir organizasyona ev sahipliği yaptığını emeği geçenlere teşekkür etti.

Kaymakam Güldibi ile Başkan Kocamaz, araçlara binerek gösteri yapıp, vatandaşları selamladılar.

Etkinliğe Tarsus Kaymakamı Orhan Şefik Güldibi, Belediye başkanı Burhanettin Kocamaz, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Hakan Vural, Emniyet Müdürü Yaşar Aksoy ile çok sayıda sporsever katıldı. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Orhan Şefik Güldibi Volkan Işık Türkiye Tarsus Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title