Haberler

Tarlada 'Altın Vuruş' Yapan Genç Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

Adana'da uyuşturucu madde kullanan 28 yaşındaki genç 'altın vuruş' yaparak hayatını kaybetti.

Adana'da Yüreğir ilçesine bağlı Kabaktepe Mahallesi'nde uyuşturucu madde kullanan 28 yaşındaki genç 'altın vuruş' yaparak hayatını kaybetti.

YERDE BULDULAR

Edinilen bilgiye göre Çukurova Üniversitesi'ne ait, Ziraat Fakültesi Araştırma Uygulama Çiftliği zeytin bahçesinde sabah devriye tarla bekçileri yerde yatan bir şahıs fark etti.

HEMEN POLİSİ ARADILAR

Şahsın yanına yaklaşan bekçi, şahsin yerde hareketsiz yattığını ve seslendiğinde cevap alamaması sonucu durumu polis ekiplerine bildirdi. Sabah saatlerinde belirtilen adrese gelen polis ekipleri ve 112 acil ekipleri olay yerinde yaptığı incelemede isminin Volkan K. olduğu belirledi.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Olay yerinin yaptığı inceleme sonucu Volkan K.'nın vücuduna uyuşturucu madde enjekte ederek öldüğünü belirledi. Polis ekipleri olay çevresinde inceleme yaptığı sırada Volkan K.'nın yakınları gelerek olay yerinde sinir krizi geçirdi.

Volkan K.'nın cesedi otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Yüreğir 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (61)

..,:

Allah ailesine sabır versin.Kimse evladının ve kendisinin bu hale düşmesini istemez.Bir kere bağımlı olunca en pırlanta çocuk bile tanınmaz hale geliyor Allah korusun.Uyuşturucu ,milletimiz için en az terör kadar tehlikeli.Devletimizin bu konuda daha radikal tedbirlwr alması verekiyor.Ne yazıkki asyadan avrupaya giden uyuşturucunun en önemli ayağı buradan geçiyor.Avrupa için zaten hava hoş,orada doğru düzgün cezası yok çoğu uyuşmuş durumda.

88
0
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

Bu uyuşturucunun tek sebebi ve sorumlusu devletimiz ve yasalarımızdır hiç kimse kıvırmasın açık ve net konuşuyorum yasa yok polis yakalıyor satıcıyı karakolda ben içiciyim diyor serbest bırakılıyor kocaman 120 bin nüfuslu bir ilçeye uyuşturucu satanı ihbar ettim uyuşturucuyla yakalandı adem ertesi gün denetim serbestlikle bırakıldı haftada bir gün imzaya gidecek aynı işini devam ediyor size soruyorum kim suçlu bu ülkede sigara yasağı kadar uyuşturucu yasak olsaydı gençlerimiz bu duruma düşmezdi

29
1
yanıtYanıtla
DEDE MAKSUT:

ana suçlu baba suçlu saldım çayıra mevlam kayıra ot gibi yetişme olursa neticesi bu olur. suyu salarsan araziye bahçeye kafasına göre yol bulur akar gider. tımar lazım. yol göstermek lazım. terbiye bilgi görgü ALLAH KORKUSU lazım. . ağaç yaşken eğilir çocukken dini eğitim vermezsen Hoppa zıppa yetiştirip hocaya göndermezsen Allah korkusu vermezsen ya anasını babasını keser. ya içkiya kumara yatkın olur ailesini perişan eder. yada şekil 1 A daki gibi kendini mahveder.

yanıt1
yanıt0
osman:

''Atın vuruş'' diyerek özenti oluşturuyorsunuz . Ölüm vuruşu deyin

28
0
yanıtYanıtla
mehmet:

ölüm vuruşu daha cazip geldi bana

yanıt0
yanıt0
altun vuruşcu abiniz:

sabaha kadar altın vuruş yapılır itina ile bütün güzellere duyrulur

1
23
yanıtYanıtla
VATAN SEVER:

Cezalar caydırıcı olmayınca daha çok insanımız bu tuzaklara düşecek.

20
3
yanıtYanıtla
ASABİ:

SANAYİ DALINDA ÜRETİME ROBOTLARIN KATILMASIYLA ŞEHİRLERDE İNSANLARA OLAN İHTİYAÇ AZALMAYA BAŞLADI KÖYE DÖNÜŞ CAZİP HALE GETİRİLİP TARIM VE HAYVANCILIK GERÇEK ANLAMDA TEŞVİK EDİLSE ÜRETİCİLER ASALAK ARACILARI ARADAN ÇIKARIP TÜKETİCİYE ULAŞABİLSE GENÇLERİMİZİN ÇOĞU ŞEHİRLERDE BU UYUŞTURUCU PİSLİĞİNE BULAŞMADAN MEMLEKETİNDE TEHLİKESİZCE HAYATINI SÜRDÜRÜR

22
0
yanıtYanıtla
Sinan:

Elin yabancısı tasarladığı yüksek teknoloji ürününü tüm dünyaya pazarlayıp refah içinde yaşarken yoksulluk içinde hayat kavgası veren bizim insanımız teselliyi böyle rezil maddeleri kullanarak bulacağını sanıyor. Eğer devlet bu insanlara sahip çıkmaz ve halk üretim ekonomisi ile kalkınmayı amaç edinmezse insanımız yabancının kölesi olmaya devam eder.

19
0
yanıtYanıtla
Dr.Mad:

sadece bu değil adana da bir çok kişi madde kullanıyor bence arındırılmalı şehir herkes rahat rahat kullanır oldu

16
3
yanıtYanıtla
Tüm 61 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title