Haberler

Tarkan'ın Gizli Düğününün Sebebi Belli Oldu

Güncelleme:

Geçtiğimiz cuma günü sürpriz bir şekilde dünyaevine giren Tarkan, "Ülke gündemi çok üzücü, bugünlerde sessizce nikah yaptık." dedi.

Geçtiğimiz cuma akşamı sessiz sedasız dünyaevine giren Tarkan'ın Tarabya'daki villasında kıyılan nikahta, nikah memuru evlilik cüzdanını gelin Pınar Dilek'e verdi.

ŞAHiDi ENiŞTESi

Aile arasındaki sade törende Tarkan'ın şahitliğini eniştesi Mahmut Menekşe yaparken Pınar Dilek'in şahitliğini ise çocukluk arkadaşının yaptığı ortaya çıktı.

DÜĞÜNDE BEYAZ SMOKİN GİYECEK

Geçtiğimiz cuma günü sürpriz bir şekilde dünyaevine giren Tarkan, sürpriz nikahla ilgili konuştu. Beş yıllık ilişkisini evlilikle taçlandırdığını belirten megastar, "Ülke gündemi çok üzücü, bugünlerde sessizce nikah yaptık. Düğün 6 Mayıs'ta Köln'de olacak. Eşim hakkında çıkan dedikodular gerçeği yansıtmıyor. Henüz hamile değil" diye konuştu.

BALAYI UZAKDOĞU'DA

Tarkan'ın Köln'deki düğünde 'Smokin Sihirbazı' olarak bilinen Levon Kordonciyan imzalı beyaz bir damatlık giyeceği, Pınar Dilek'in de farklı bir gelinlik diktirdiği öğrenildi. Çiftin balayına haziran ayında çıkacağı ve şimdilik tercihlerinin Uzakdoğu olduğu öğrenildi. Tarkan balayından sonra ise Avrupa turnesine çıkacak.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Tarkan Köln Magazin Haberler

500

Yorumlar (9)

hassasiyet:

Her zaman mütevazi idi, bunda da Tarkan olma özelligini gösterdi. Hassasiyetine tesekkürler. Dügüne gidip sehit cenazesini bekleten bakanlar utansin!

43
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

şehit haberlerinin geldiği zamanlarda 28 gün paralı askerlik yaptıktan sonra askerlik bitiminde hamama gitmişti annesi oğlum aslanlar gibi askerliğini yaptı dediğinde ülke gündemi üzücü değilmiydi?

3
17
yanıtYanıtla
sema dumluMobil-ANDROID:

sanada bu yakisirdi tarkan bey

19
0
yanıtYanıtla
kerem:

Adamın kralı n

13
4
yanıtYanıtla
dost:

vay vay sargici ya bak turkiyeyi dusunmusde satavtli duyun yapmamis yalan bir sayet simdi sana gonser ver deseler tarkan aziyin seli sarkar o zaman tutkiyeyi dusunmen para yi secen senin turkiyeyi dusundugune hicmi hic inanmiyorum

0
11
yanıtYanıtla
A:

Adil, cok güldüm ya, Allah da seni güldürsün. . Dost rumuzlu sözde yorum yapmis hic bir sey anlasilmiyor. Dost sözüm sana, sen ister inan ister inanma, umurumuzda degilsin

yanıt10
yanıt0
ÇINAR:

AFERİN TARKANA DUZGUN VE DUYARLI VE DEMOKRAT BİRİDİR TARKAN KARDEŞİM MUTLULUKLAR DİLERİM BİR YASTIKTA KOCAYİN

8
2
yanıtYanıtla
dobra42:

Tarkan tam bir star. Adamın her hali her yaptığı icraat farklı ve tarz taki evliliğide aynı. Milleti peşinden koşturmayı ve gizli kapaklı hayatını yaşamayı kendine uslüp edinmiş bi popstar. Helal olsun Tarkan sen hep 1 numara kalacaksın.

3
0
yanıtYanıtla
serroMobil-IOS:

yheee heeee

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title