Haberler

    Tarayıcınızda Oyun Oynayabileceğiniz En İyi 5 İnternet Sitesi

    Eğer canınız sıkılıyorsa ve oyun oynamak istiyorsanız ancak iyi bir bilgisayara sahip değilseniz, sizler için internetten oyun oynayabileceğiniz en iyi ücretsiz oyun sitelerini derledik.

    Ücretsiz oyun siteleri, indirmeden çevrimiçi bir şekilde oyun oynamanın eğlenceli bir yoludur. Bununla birlikte, ziyaret ettiğiniz internet sitesi eğlencenin tam zıttını veriyorsa durum can sıkıcı olabiliyor. İşiniz kolaylaştırmak için, ücretsiz oyun oynayabileceğiniz en iyi 5 oyun sitesini sizler için sıraladık.

    1. Miniclip:

    Minicilip.com aksiyon, macera ve diğer birçok türde ücretsiz oyunlar sunuyor. Hatta sitede birkaç battle royale oyunu da bulunuyor. Bazen bu battle royale oyunları, gecikme gibi sorunlarla canınızı sıkabiliyor ancak yine de çabuk ulaşılabilir durumda sizleri bekliyor. Oyunların yüklenmesi biraz uzun sürüyor zira diğer flash oyunlarından daha büyük boyutlara sahip. Ancak oyunların genel çeşitliliği ve kalitesi gerçekten çok iyi diyebiliriz. Siteye buradan ulaşabilirsiniz.

    Artı yönleri:

    -Ücretsiz çevrimiçi battle royale oyunları

    -Aksiyon, macera ve diğer türde oyunların çeşitliliğinin fazla olması

    Eksi yönleri:

    -Uzun yükleme süreleri

    -Çevrimiçi oyunlarda gecikme sorunları

    2. Pogo:

    Pogo, Plants vs. Zombies ve Scrabble gibi popüler oyunları oynamanızı sağlayan bir oyun sitesi. Sitede uzunca süre vakit geçirebileceğiniz birçok oyun mevcut. Ancak site oyunları oynayabilmeniz için giriş yapmanızı istiyor ve oyunların içerisinde de birkaç reklam bulunuyor. Sitenin en fazla çeşitliliğe sahip olduğu oyun kategorisi bulmaca. Siteye buradan ulaşabilirsiniz.

    Artı yönler:

    -Popüler oyunlar

    -RPG, aksiyon ve bulmaca oyunlarının çeşitliliği

    Eksi yönler:

    -Uzun yükleme süreleri

    -Bazı oyunlar için siteye giriş yapılması gerekmesi

    3. Playretrogames

    Playretrogames.com, internetteki en iyi ücretsiz oyun sitelerinden biri. Oyun kütüphanesinde NES dönemindeki Castlevania ve Jurassic Park'ta dâhil çeşitli 8 bit oyunlar bulunuyor. Sitedeki bazı çevrimiçi oyunların yüklenmesi uzun sürebiliyor ancak herhangi bir reklamla karşılaşmıyorsunuz. Sitedeki birçok 8 bit oyun, NES kontrolcüsü desteği de sunuyor. Siteye buradan ulaşabilirsiniz.

    Artı yönleri:

    -Bir sürü nostaljik 8 bit oyun

    -Kontrolcü desteği

    -90'ların oyun konsolları döneminden oyun kütüphanesi

    Eksi yönleri:

    -Bazı oyunların yüklenmesi zaman alıyor

    4. MmoGames:

    Bu site, MMO türünde oyun severler için bir nimet değerinde. Mmogames.com, indirebilme seçeneğiyle birlikte kocaman bir çevrimiçi oyun kütüphanesi sunuyor. Sitedeki MMO oyunları da son dönemin oyunlarındaki özelliklerden nasiplerini almış durumda. Siteye buradan ulaşabilirsiniz.

    Artı yönleri:

    -Bol miktarda MMO ve ROG oyunları

    -Çevrimiçi oyunları indirebilme seçeneği

    Eksi yönleri:

    -Büyük oyunların yüklenmesinde yavaşlık

    5. Poki:

    Poki.com'da Subway Surfers ve Bullet Force gibi popüler Android oyunlarını bilgisayarınızda oynayabiliyorsunuz. Başka bir deyişle Poki sizleri emülatör yükleme zahmetinden kurtarıyor. Siteye buradan ulaşabilirsiniz.

    Artı yönleri:

    -Popüler Android oyunları

    -Geçilebilir reklamlar ve bolca oyun

    Eksi yönleri:

    -Oyunların yüklenme süresi uzun

    Anlayabileceğiniz gibi, neredeyse tüm sitelerde oyunların yüklenme süreleri uzun. Ancak iyi bir internetiniz varsa bunu dert etmenize gerek yok. Bizce asıl dert etmeniz gereken şey, flash desteğinin yakın bir zamanda kaldırılacak olması. O zaman kadar bu sitelerin keyfini çıkarın : ) (Listeye KralOyun'u eklemediğimizi fark etmişsinizdir. Bunun sebebi onun kalbimizde olması (: )

    Kaynak: WebTekno / Teknoloji

    Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title