Haberler

    Tarantino, Yönetmesinin Muhtemel Olduğu Star Trek Filminin +18 Olacağını Onayladı

    Quentin Tarantino, verdiği bir röportajda Star Trek filminin yetişkinler için (R-rated) olacağını söyledi.

    Geçtiğimiz senelerde Quentin Tarantino'nun bir Star Trek filmi yapma planları gündeme bomba gibi düşmüştü. Bu haber, Tarantino'nun imzası haline gelen kan ve küfürlü dil kullanımı tartışmalarını da beraberinde getirirken filmin sadece yetişkin izleyiciler için uygun olup olmayacağı tartışmalarına sebep olmuştu. Tüm bunların Star Trek'in karakteristiğiyle pek uyumlu olmadığı ise söylenebilir.

    Empire Magazine'e konuşan ünlü yönetmen, bu tartışmalara nokta koyarak kendisinin bir Star Trek filmi yapması halinde bunun R-rated (sadece yetişkinler için uygun) olacağını söyledi.

    Geçmiş Star Trek filmlerinde rol alan Karl Urban, Tarantino'nun neden yetişkinler için bir Star Trek filmi yapmak istediğini sorguladı. Urban, "Tamamen müstehcenlikle dolu olacağı konusunda şüpheniz olmasın. Eğer ki ebeveyn kontrolünde (PG) izlenebilecek bir film olmazsa, daha önce birçok kez gördüğümüz gibi birisi uzayda işleri batırırsa bağırsaklarının deşildiğini görebiliriz. DeForest Kelly'nin yaptığı işleri bu yüzden seviyordum. Uzaydaki korkuyu yakalayabiliyordu. Gözlerindeki vahşet çocukken beni etkilerdi" dedi.

    Spock'ı canlandıran Zachary Quinto ise Tarantino'nun filminin +18 olması gerektiğini söyledi. Quinto "Detayları bekliyoruz. Tarantino'yla çalışacağımız için ve onun bu evrende bizimle yapabileceklerini görmek için çok heyecanlıyım. Yetişkinler için bir Star Trek olacak. Bu, filmler arasındaki bir ilkken oldukça heyecanlıyım. Yıllardır onun hayranıydım ve onun özgünlüğünden ilham alıyordum. Bu özgünlüğü alın ve inanılmaz ideolojiler, renkli karakterlerle dolu olan bir dünya ile karıştırın. Sonuç oldukça heyecan verici oluyor" ifadelerini kullandı.

    Kaynak: WebTekno / Teknoloji

    Quentin Tarantino Yönetmen Star Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title