Haberler

Gaziantep'te Tankere Çarpan Kamyonetin Sürücüsü Yaralandı

Güncelleme:

Gaziantep'te, önünde ilerleyen akaryakıt yüklü tankere arkadan çarpan kamyonet sürücüsü yaralandı.

Gaziantep'te, önünde ilerleyen akaryakıt yüklü tankere arkadan çarpan kamyonet sürücüsü yaralandı. Kamyonette sıkışan yaralı sürücü, itfaiye ve sağlık ekiplerinin uzun uğraşının ardından kurtarılarak hastaneye götürüldü.

Kaza, saat 02.00 sıralarında Gaziantep- Şanlıurfa otoyolunun 23'üncü kilometresinde meydana geldi. Gaziantep yönüne gelen Halil İbrahim Fidan, yönetimindeki 21 VD 210 plakalı kamyonetiyle önünde ilerleyen Süleyman O. yönetimindeki 27 RC 449 plakalı akaryakıt yüklü tankere arkadan çarptı. Şiddetli çarpmanın etkisiyle kamyonetin ön bölümü hurdaya dönerken, sürücü Halil İbrahim Fidan ise araçta sıkıştı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi.

İtfaiye ekipleri, kapısını kestikleri kamyonette sıkışan ve zaman zaman acı içerisinde çığlık atan sürücü Fidan'ı, yaklaşık 1 saat süren uğraşın ardından bulunduğu yerden çıkardı ve ambulansla Dr. Ersin Devlet Hastanesi'ne gönderdi. Yaralı sürücünün tedavisine başlanırken, hasar gören kamyonet ile tanker ise çekici yardımıyla ulaşımın aksadığı yoldan kaldırıldı.

- Gaziantep

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Fidan Şanlıurfa Gaziantep Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title