Haberler

Talihsiz Sürücü İlk Kazada Anne-Babasını, İkinci Kazada Arkadaşını Kaybetti

Güncelleme:

Ereğli'de Serdar Gencer yönetimindeki araç kaza yaptı. Gencer, yaralı kurtarılırken arkadaşı Salim Özsoy öldü. Gencer'in daha önce de bir kazada anne ve babasını kaybettiği öğrenildi.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde TIR'a arkadan çarptıktan sonra savrulup bariyerlere çarpan otomobilde bulunan Salim Özsoy öldü, sürücü 54 yaşındaki Serdar Gencer yaralandı. Gencer'in, daha önce başka bir kazadan yaralı kurtulduğu, yanındaki anne ve babasının öldüğü ortaya çıktı.

TIRA ARKADAN ÇARPTILAR

Kaza, saat 19.30 sıralarında Zonguldak - İstanbul Karayolu Gülüç Köprüsü'nde meydana geldi. Serdar Gencer yönetimindeki 43 DK 533 plakalı otomobil, Rahmi Taşkın'ın kullandığı 54 H 2470 plakalı TIR'a arkadan çarptı.

SÜRÜCÜ KURTULDU ARKADAŞI ÖLDÜ

Kontrolden çıkan otomobil, savrulup köprü bariyerlerine çarparak durdu. Kazada sürücü Serdar Gencer ile arkadaşı Salim Özoy, araç içinde sıkıştı. İtfaiye ve sağlık görevlilerinin yaklaşık yarım saat süren çalışmasıyla kurtarılan Serdar Gencer, Ereğli Devlet Hastanesi, Salim Özsoy ise özel hastaneye kaldırıldı. Hastanede tedaviye alınan yaralılardan Özsoy, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

TRAFİK KAZASINDA AİLESİNİ YİTİRMİŞTİ

Sağlık durumu ağır olan Serdar Gencer'in, uzun yıllar önce yine kendi kullandığı otomobille kaza yaptığı ve sol bacağını diz altından kaybettiği, yanında bulunan anne ve babasının ise öldüğü öğrenildi. Bacağına protez takılan Serdar Gencer, ikinci kazadan da yaralı kurtulurken, yanındaki arkadaşı hayatını kaybetti. TIR sürücüsü Rahmi Taşkın, ifadesi alınmak üzere karakola götürülürken, polis kazayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zonguldak İstanbul Gülüç 3. Sayfa Yerel Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

emre:

sımdı herkes yorum yaparken ne kadar begenı toplarım dıye dıkkat cekıcı yorumlar yapıyor egosunu tatmın edıyo herkes gecmıs olsun yazacaklarına tuhaf tuhaf yorumlar kımseyı kucumsemeyın bı gun sızede olabılır

0
0
yanıtYanıtla
Yunus Lut kavmi neden Mobil-IOS:

Kendi ölseydi başka Can'lar yanmazdı bakkaldan büskevi alır gibi para ile ehliyet alınırsa sonuç böyle olur.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title