Haberler

Talas Belediyesi'nden Esnafa Türk Bayrağı ve Tişört

Talas Belediye'si, pazar esnafına Türk bayrağı ve tişört hediye etti.

Talas Belediye'si, pazar esnafına Türk bayrağı ve tişört hediye etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ve Kayseri Meyveciler Sebzeciler ve Pazarcılar Odası Başkanı Zekeriya Kaya, Yenidoğan Mahallesi'ndeki pazar yerinde esnafı ziyaret etti.

Belediye ekiplerince dağıtılan ay yıldızlı tişörtleri giyerek Türk bayraklarını tezgahına asan esnafla bir süre sohbet eden Başkan Palancıoğlu, satın aldığı üzüm ve incirleri de vatandaşlara dağıttı.

Palancıoğlu, burada yaptığı konuşmada, birlik ve beraberliğin bu günlerde önemli olduğunu, bu nedenle esnafa teşekkür ettiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Vatandaşımızın nabzını tutabileceğimiz önemli yerlerin başında pazarlar geliyor. Esnafımız da ülke meseleleri konusunda sağ olsunlar çok hassaslar. Biz de oda başkanımızla daha önce esnafımızı hem ziyaret edip hem de Türk bayrağı ve tişört dağıtmaya karar vermiştik. 15 Temmuz darbe girişimine karşı polisimiz, hükümetimiz mücadele etti, ancak darbenin püskürtülmesinde en büyük söz sahibi milletimiz oldu. Tankların önüne yatıp ülkemize sahip çıktılar. Milletimize minnettarız. Ülkemizin bekası çok önemli. Her kesimden vatandaştan birlik ve beraberlik örneğini meydanlarda görüyoruz. Tekrar şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum. Rabbim bir daha böyle sıkıntılı günler yaşatmasın."

Kayseri Meyveciler Sebzeciler ve Pazarcılar Odası Başkanı Zekeriya Kaya da 13 gündür geceleri meydanda, gündüzleri ekmek davasında olduklarını vurgulayarak, "Esnafımızı gönül muhabbetiyle ziyaret eden başkanımıza teşekkür ediyorum. Birkaç gün önce Kayseri'ye gelen Ömer Döngeloğlu hocamız 'Bu keferelere makam mevki vermeyin, pazar yerlerine gönderin limon satsınlar' dedi. Vatan hainlerini biz pazarlarda istemiyoruz. Sahiplerinin yanlarına göndersinler. Ne pazarlarda, ne ülkemizde vatan haini istemiyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Zekeriya Kaya Kayseri Talas Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

title