Haberler

Taksi Durağına Saldırı Güvenlik Kamerasında

*sultangazi'de bir taksi durağına gelen kimlikleri belirlenemeyen bir grup ellerindeki sopalar ve bıçaklarla durak sahibine ve şoförlere saldırdılar.*Olay yerinden kaçan saldırganların kullandığı bir araç durak sahibi Yavuz Gökçe'nin oğlu Ercan...

*sultangazi'de bir taksi durağına gelen kimlikleri belirlenemeyen bir grup ellerindeki sopalar ve bıçaklarla durak sahibine ve şoförlere saldırdılar.

*Olay yerinden kaçan saldırganların kullandığı bir araç durak sahibi Yavuz Gökçe'nin oğlu Ercan Gökçe'ye böyle çarptı.

Haber-Kamera: Enver Alas-İSTANBUL/DHA

Sultangazi'de bir taksi durağına gelen kimlikleri belirlenemeyen bir grup ellerindeki sopalar ve bıçaklarla durak sahibine ve şoförlere saldırdılar. İki otomobille saat 02.00 sıralarında 50. Yıl Mahallesi bulunan Hoca Ahmet Yesevi adlı durağa gelen grubun saldırısı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Olay yerinden kaçan saldırganların kullandığı bir araç durak sahibi Yavuz Gökçe'nin oğlu Ercan Gökçe'ye çarptı. 6 kişinin yaralandığı olayda saldırganlaın kullandığı otomobilin çarpması sonucu yaralanan ercan Gökçe'nin tedavisine hastanede devam edildiği öğrenildi. Durak çalışanlarının iddiasına göre saldırganların haraç almak için durağa geldiği belirtildi.

Saldırganlar ile durak sahibi ve çalışanları arasında durak içinde başlayan tartışmanın kısa sürede bıçaklı sopalı kavgaya dönüşmesi güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde iki grup uzun süre cadde ortasında kavga ediyor. Saldırganlar olay yerine geldikleri araçlara binerek kaçarken Ercan Gökçe'ye çarpıyor.

Durak sahibi Yavuz Gökçe'nin küçük oğlu Erkan Gökçe yaşanan olayları şu şekilde anllattı: 'Durağa saldıran şahıslar dün sabah da gelmişler ve abimden, kahyadan haraç istemişler. Bu olay nedeniyle babamda iki gecedir durağa geliyordu. Şahıslar gece saat 02.00 sıralarında bu tekrar gelmişler ve haraç istemişler. O esnada durakta bulunan babam ve abim haraç vermiyor. Şahıslar yanlarında getirdikleri bıçaklarla ve sopalarla duraktakilere saldırıp darp ediyorlar. Şoför arkadaşlara, abime ve çay ocağındaki kahyayı darp edip sonrada kaçıp gidiyorlar. abime arabayla vurdular,abimi çeşitli yerlerinde kırıklar var. Görüntülere göre saldırganlar 7-8 kişi. İki araçla durağa geliyorlar.' Polisin olaydan sonra saldırganları yakalamak için başlattığı çalışma devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ercan Gökçe Sultangazi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title