Haberler

Emniyet kemeri sayesinde takla atan araçtan burnu bile kanamadan kurtuldu

Güncelleme:

Bayrampaşa'da üç aracın karıştığı kazada takla atıp hurdaya dönen otomobildeki iki kişi, emniyet kemerlerinin takılı olması sebebiyle kazadan yara bile almadan kurtuldu.

Bayrampaşa'da üç otomobilin karıştığı kazada, kontrolden çıkıp bariyerleri aşarak takla atan aracın içerisindeki 2 kişi yara bile almadan kurtuldu. Hurdaya dönen otomobilin sürücüsü, "Emniyet kemeri hayat kurtarır. Ne derseniz deyin, emniyet kemeri olmasa ön camdan çıkardık" dedi.

TAKLA ATAN ARAÇTAN SAĞ ÇIKTILAR

Kaza, O-3 bağlantı yolunda dün saat 19.00'da meydana geldi. İddiaya göre Sağmalcılar mevkii Aksaray yönünde ilerleyen otomobile aynı yönde ilerleyen başka bir otomobil çarptı. Çapmanın şiddetiyle sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil başka bir otomobile çarptıktan sonra savruldu. Yol kenarındaki bariyerlere de çarpan araç takla attı. Takla atan otomobilin içindeki sürücü ve yanındaki kişi kazayı gören diğer sürücülerin de yardımıyla dışarıya çıktı. Üç otomobilin karıştığı kazada, takla atıp kullanılmaz hale gelen otomobilin içinde bulunan iki kişi kazadan şans eseri burunları bile kanamadan kurtuldu.

"KEMER OLMASA ÖN CAMDAN ÇIKARDIK"

Kaza sonrası hurdaya dönen otomobilin sürücüsü, "Emniyet kemeri hayat kurtarır. Ne derseniz deyin, emniyet kemeri olmasa ön camdan çıkardık. Araçta iki kişiydik, emniyet kemerimiz takılıydı. Emniyet kemeri olmasa ön camdan çıkardık. Ben en sol şeritte giderken sağımdaki araç önüme makas atar gibi gelince o bana çarptı. Ben de kontrolden çıkıp diğer en sağdaki araca çarptım, sonra bariyerlere çarpıp takla attım. Trafik vardı, trafik bir anda açılınca ve tüm araçlar aynı anda hızlanınca yoldan çıktık, 80-90 kilometre. Çok hızlı değildim ama bir anda kontrolü kaybedince kaza oldu" diye konuştu. Kaza nedeniyle bir süre aksayan trafik otomobilin çekici ile kaldırılmasının ardından normale döndü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Aksaray Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (21)

Erhan:

Herşey kemer değil , sen git doğan Şahin yada Toros ile kaza yap araç ikiye bölünüyor , bak bakalım seni kemer mi kurtaracak

24
24
yanıtYanıtla
aksekili:

Sahin ve Toros yani Tr toplasn 5 yapmaz hala onlar örnek veriliyo

yanıt5
yanıt0
Ahmet:

Dediğin araçları uçak niyeti ile kulanirsaniz ikiye deyil 4 de bölünür o araçlar zaten metal ömrünü tamamlamış

yanıt13
yanıt0
Burak:

Emniyet Kemeri Gerçeken Hayat Kurtarıyor 2 Sene Önce Vito Pert Oldu Burnum Dahi Kanamadı. Bu allahın Taktiri Tabikide Emniyet Kemeri Sadece Bi Etken .

36
3
yanıtYanıtla
Dislektik:

Araç emniyet kemeri sayesinde taklamı atmış....

8
27
yanıtYanıtla
TELESKOP:

DISLEKTIK Sende haklisin bir virgul olmamasi iki manaya getiriyor. Once sana sacmalamissin diye dusundum ;)

yanıt2
yanıt0
sss:

geçen sene bende 8 takla atım araç pert. normalde emniyet kemeri takan biri değildim. o gün niyeyse takmıştım. inanın görecek günlerim varmış . aracın camları dahi tuz buz olmuştu. emniyet kemerini o gün bugündür takarım. inatlaşmayın kendinizle takın.

28
1
yanıtYanıtla
arkadaş:

kaderin önüne geçicek hiç bir şey yok benim arkadaşımda araba içerisinde 5 kişiler arkada ve emniyet kemeri takmasına rağmen araba ortadan ikiye ayrılınca emniyet kemerinden ayrılamıyor ve savrulamadığı için can veriyor . yani bu bilimsel olarakta kanıtlanmıştır emniyet kemeri çoğu kazada can kurtarmamış ve can almıştır malesef

5
15
yanıtYanıtla
Türk dil kurumu başkanı:

emniyet kemeri sayesinde takla atmış gibi anlaşılıyor. Doğrusu takla atan arabadan, emniyet kemeri sayesinde şeklinde olmalı. .

15
3
yanıtYanıtla
KENAN KOMUTAN:

Sayın Başkan, Dilbilgisine göre cümle büyük harfle başlar. :))

yanıt5
yanıt1
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title