Haberler

    Dünyaca ünlü şarkıcı Dua Lipa'nın olay kıyafeti, takipçilerini ikiye böldü

    Güncelleme:

    Ünlü şarkıcı Dua Lipa, siyah elbisesiyle verdiği pozları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Lipa'nın iddialı sırt dekoltesi olay oldu. Birçok kullanıcının yorum yağdırdığı paylaşım takipçileri ikiye böldü.

    Bir süredir aşk yaşayan Dua Lipa ile Anwar Hadid, Meksika tatilini sürdürüyor. 22 yaşındaki Lipa ile 21 yaşındaki Anwar Hadid, önceki gün bir akşam yemeği için arkadaşlarıyla buluştu. Dua Lipa, sevgilisiyle çekilen bir fotoğrafını da sosyal medya hesabından paylaştı. Bu paylaşıma da hem takipçilerinden hem de çeşitli internet sitelerinden çok sayıda yorum geldi.

    "BU AŞK ONUN GİYİM TARZINI DA DEĞİŞTİRDİ"

    Bir grup takipçisi Dua Lipa'nın Anwar Hadid ile sevgili olmadan önce daha farklı bir giyim tarzına sahip olduğunu belirterek "Bu aşk onun giyim tarzını da değiştirdi" diye görüş bildirdi.

    "90'LI YILLARIN MODASI"

    Bazı takipçileri de Dua Lipa'nın giydiği kıyafetin 90'lı yılların modası olduğunu savunup, sergilediği görüntünün "komik" olduğunu savundu.

    TAKİPÇİLERİ İKİYE BÖLÜNDÜ

    Dua Lipa'nın başka bir takipçisi de "Kadınların artık kendilerine daha fazla saygı göstermesinin zamanı geldiğini, bazı şeylerin özel tutulması gerektiğini" savundu. Fakat bu yoruma cevap veren bazı takipçileri de "Hava sıcak ve onlar da deniz kenarındalar" diyerek Lipa'nın kıyafet tercihini savundular.

    Dünyaca ünlü şarkıcı Dua Lipa'nın olay kıyafeti, takipçilerini ikiye böldü

    Dünyaca ünlü şarkıcı Dua Lipa'nın olay kıyafeti, takipçilerini ikiye böldü

    Dünyaca ünlü şarkıcı Dua Lipa'nın olay kıyafeti, takipçilerini ikiye böldü

    Dünyaca ünlü şarkıcı Dua Lipa'nın olay kıyafeti, takipçilerini ikiye böldü

    Dünyaca ünlü şarkıcı Dua Lipa'nın olay kıyafeti, takipçilerini ikiye böldü

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Dua Lipa Haberler

    Bakmadan Geçme

    Survivor kim kazandı? 6 Mayıs Pazartesi Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Gama Beyin Dalgaları: Ne İşe Yarar ve Nasıl Artırılır? Kabine toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine toplantısı kararları ne zaman açıklanacak, devam ediyor mu? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Numeroloji nedir, nasıl hesaplanır ve ne işe yarar? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Ömer canlı izle 2024! Star TV Ömer 54. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Ömer dizisi nereden izlenir? Ömer yeni bölümde neler olacak? Tarot Falı Nedir, Nasıl Yorumlanır ve Nasıl Bakılır? The King's Man: Başlangıç filmi oyuncuları kim? The King's Man: Başlangıç filmi konusu, oyuncuları ve The King's Man: Başlangıç özeti! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 6 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Astrolojide Dolunayın Anlamı ve Etkileri: Hangi Burçları Daha Çok Etkiler?
    500

    Yorumlar (17)

    Mazlum:

    Gavurdaki karılara bak bide bizim ülkedeki karılara bak yanlış yerde doğmuşum hayat mı bu be

    14
    19
    yanıtYanıtla
    MAZLUM A:

    KATILIYORUM

    yanıt2
    yanıt3
    MUHAFIZ:

    Gavur karıları medeni ve hayatı çok seviyorlar. Bizim ülkedeki karılara ver baklava. börek ve dedikodu))

    yanıt5
    yanıt3
    Kezban:

    Bide bizim erkeklere bakin hele. Hepsi tembel kaba hödük ancak okey oynasinlar. Br kari görünce dilleri yerlere sarkar aç kediler gibi, Bide medeni gavur erkekkere bakin nasil asil kadin kiymeti bilir kibar ince ah ahhh

    yanıt5
    yanıt5
    kara:

    Mazlum, Kezban, Muhafız ha, Kendin çalıp kendin oynuyorsun öylemi.

    yanıt1
    yanıt1
    pürtlencestir:

    sen yanlis yerde dogmamissin kocum, onlar senin yasadigin yerde dogmamislar, sorun orada

    yanıt8
    yanıt2
    ŞEYDA:

    PEKİ SEN DÖNÜP KENDİNE BAKTIN MI ? NESİN SEN BRAD PİTT FALAN MI

    yanıt3
    yanıt0
    Üzücü:

    Dua lipa net tipsiz, zorla güzellik biryere kadar

    15
    7
    yanıtYanıtla
    zarkof:

    daha kahvemi içmeden ne guldum bu yoruma yaaa :):):):):):):):):)

    yanıt4
    yanıt1
    Cemil:

    Bu şunlara bak bide bizimkilere bak. Allahım ne günah işledimde beni bu çöplüğe gönderdin.

    4
    2
    yanıtYanıtla
    Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title