Haberler

TAİDER 6. Ulusal Aile İşletmeleri Zirvesi İstanbul'da

Güncelleme:

İki gün boyunca Türkiye'nin önemli aile şirketlerinden pek çok konuşmacının ağırlanacağı zirvede "Kuzey Yıldızı Sürdürülebilirlik Ödülü" de sahiplerini bulacak.

TAİDER Aile İşletmeleri Derneği tarafından "Aile Şirketlerinin Olumlu Etkileri: Sorumluluk, Esneklik, Yenilenme" temasıyla 2-3 Kasım 2018 tarihlerinde İstanbul düzenlenecek olan "6. Ulusal Aile İşletmeleri Zirvesi" Sabancı Ailesi 3. nesil üyesi Ali Sabancı'nın açılış konuşması ile başlayacak.

TAİDER 6. Ulusal Aile İşletmeleri Zirvesi bu yıl "Aile Şirketlerinin Olumlu Etkileri: Sorumluluk, Esneklik, Yenilenme" temasıyla gerçekleştiriliyor. TAİDER Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Öğücü'nün konuşmasının ardından Sabancı Ailesi 3. nesil üyesi Ali Sabancı'nın açılış konuşmasını yapacağı zirve, Kuzey Yıldızı Sürdürülebilirlik Ödül Töreni ile devam edecek.

Açılışın ardından düzenlenecek "Geçmişten Bugüne 222 Yıl" başlıklı oturumda Siremtur Turizm Yönetim Kurulu Üyesi ve TOBB Üniversitesi Öğretim Görevlisi İrem Şerefoğlu yönetiminde Lombard Odier Yönetici Ortağı Patrick Odier deneyimlerini paylaşacak.Moral & Partners Yönetici Ortağı Reşat Moral'ın yöneticiliğinde düzenlenecek "Fırtına Günlerine Dayanıklılık" başlıklı oturumda ise Yenigün İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Yenigün konuk konuşmacı olacak.

Öğleden sonra gerçekleştirilecek paralel oturumların ilki Egesan Aşındırıcı Taşlar 3. Nesil Üyesi ve Servo Capital Advisors Kurucu Ortağı Kaan Kiziroğlu yönetiminde,"Güvenle Büyüyen Güvenli Gelecek" başlığı altında düzenlenecek. Bu oturumun konuşmacıları ise Portakal Sanat ve Kültür Evi Yürütme Kurulu Başkanı Raffi Portakal, Turcas Petrol Yönetim Kurulu Başkan Vekili Banu Aksoy Tarakçıoğlu, Doğanlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan.

Eşzamanlı olarak üç farklı konuda düzenlenecek vaka analizleri oturumlarında "Nesiller Arası Stratejik Yapılanma" konusu MD Yönetim ve Strateji Danışmanlık'dan Mustafa Doğrusoy'un yönetimiyle ele alınacak. "Mükemmel Felaket" başlığıyla gerçekleştirilecek bir diğer oturum ise Deloitte Türkiye Direktörü Ali Kamil Uzun ve Deloitte Türkiye Ortağı, CFO Hizmetleri Lideri Cem Sezgin tarafından yönetilecek. "Kriz Yönetimi ve Geriye Dönüş" ise Deloitte Türkiye Ortağı, Deloitte Private Türkiye Programı Lideri Ali Çiçekli ve DL Avukatlık Bürosu Ortağı Av. Lerzan Nalbantoğlu tarafından masaya yatırılacak.

"Gelecek Nesillere Yönetim Devri"nin tartışılacağı oturum Şok Marketler Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Solakoğlu yönetiminde düzenlenecek. Oturumda Kosifler Grup Yönetim Kurulu Üyesi Cihan Kosif, Pelsan Aydınlatma Yönetim Kurulu Üyesi Yiğit Göğüş ve Evyap Grubu İcra Kurulu Başkanı Mehmed Evyap konuşmacı olarak yer alacak.

Günün son oturumu ise Mazars Denge CEO'su Dr. İzel Levi Coşkun yöneticiliğinde, Sun Grup 2. Nesil Üyesi Ayşe Ünlütürk ve Özbuğday Tohumculuk Yönetim Kurulu Üyesi Aslı Ece Kuseyri'nin katılımı ile gerçekleşecek. "Kuzey Yıldızı ile Değer Yaratma" başlıklı oturumda TAİDER tarafından yürütülen Kuzey Yıldızı Sürdürülebilirlik Proje'sinin aile işletmelere sağladığı fayda aktarılacak.

Zirve katılımcıları, gün boyu Deloitte ve MD Yönetim ve Strateji Danışmanlık tarafından gerçekleştirilecek vaka analizi çalışmalarına da katılabilecek. İlk günün kapanış konuşmasını ise Bilgi Bulaştırıcısı ve Trend Avcısı M. Serdar Kuzuloğlu yapacak.

Ağırlıklı olarak Gelecek Nesil üyelerine ayrılan 3 Kasım Cumartesi günü düzenlenecek "Aile Şirketlerinde Devir ve İlişkilerin Yönetimi" oturumunda ise Eğitim Danışmanı Ece Karaboncuk yönetiminde, Portakal Sanat ve Kültür Evi Direktörü, Yönetim Kurulu Üyesi Maya Portakal Bitargil ile Gülman Group Yönetim Kurulu Başkanı Polat Gülman deneyimlerini paylaşacak.

TEM Yönetim Geliştirme Hizmetleri Yönetici Ortağı Tayfun Çalkavur ise önce "Optimum Denge Yönetimi"nin teorisini katılımcılara aktaracak. Bu oturumun ardından düzenlenecek "Optimum Denge Yönetimi Atölye Çalışması" ile katılımcılar öğrendiklerini pratiğe dökme imkanı da bulacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title