Haberler

İnegöl'de Taciz İddiası Üzerine Linç Edilmek İstendi

Güncelleme:

Cezaevinden 2 gün önce çıkarak akrabalarının yanına giden E.H., küçük kızı taciz ettiği iddiası üzerine mahalleli tarafından linç edilmek istendi.

Cezaevinden 2 gün önce çıkarak İnegöl'deki akrabalarının yanına gelen 31 yaşındaki E.H, 12 yaşındaki küçük kızı taciz ettiği iddiası üzerine mahalleli tarafından linç edilmek istendi.

AKRABALARININ EVİNE SIĞINDI

Olay, perşembe akşamı saat 20.00 sıralarında Orhaniye Mahallesi Kozluca yolu üzerinde meydana geldi. 2 gün önce cezaevinden çıkan 31 yaşındaki E.H., İnegöl'deki yakınlarını görmek üzere Orhaniye Mahallesi'ne geldi. İddiaya göre, bölgede bulunan bir oyun parkına giden E.H., park içerisinde oynamakta olan bir kız çocuğunu sözlü ve fiziki olarak taciz etti. Küçük kızın ve parkta oynayan diğer çocukların çığlıkları üzerine olay yerinden kaçan E.H., Orhaniye Mahallesi Ihlamur Sokak üzerinde bulunan akrabalarına ait eve sığındı.

LİNÇ ETMEK İSTEDİLER

Küçük kızın olayı ailesine anlatması üzerine öfkelenen aile fertleri ve olayı öğrenen mahalle sakinleri E.H.'nin saklandığı evin etrafında toplanarak şüpheliyi linç etmek istediler. Durumun bildirilmesi sonucu olay yerine gelen polis ekipleri, öfkeli kalabalığı sakinleştirmek için yoğun çaba sarf etti. Kalabalık, şahsın kendilerine verilmesini isteyip polisle tartıştı.

"BIRAKIN CEZASINI BİZ VERELİM"

Polis ekipleri daha sonra ekip otomobilini evin kapısının önüne çekerek şüpheliyi araca bindirdi. Şüpheliyi otomobilde gören kalabalık, ellerine geçirdikleri taş, sopa ve diğer cisimleri polis aracına attı. 'Bırakın cezasını biz verelim' diye bağıran kalabalığın saldırısı sonunda ekip otomobilinin camları kırıldı. Öfkeli kalabalık polisin müdahalesi sonunda dağıtıldı. Gerginliğin sona ermesiyle gözaltına alınan şüpheli polis merkezine götürüldü.

Mahkemeye sevk edilen E.H., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Orhaniye Kozluca İnegöl Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (12)

isimsiz kahramanwww.ercanX20@gmail.com:

Demekki hapis cezasi cok caydirici bi ceza degil adam cezaevinden cikiyor ve hukuka aykiri davraniyo geri cezaevine giriyo .Hukuk sistemimindeki cezalara tekrar goz atmak gerek.

35
0
yanıtYanıtla
KKK:

Hadım cezası caydırır ancak bunları.

26
1
yanıtYanıtla
vatandaş:

iyi yapmış halk helal olsun.

25
0
yanıtYanıtla
SİVRİHİSARLI:

Polis görmezden gelmeli böyle olaylarda.Halk cezasını versin.Zaten bütün halkı tutuklayamazlar bunun için.

24
0
yanıtYanıtla
selami kaya:

sahi madem dewlet bişe yapmıyor, bırakın mahalleli gelsin hakkından

22
0
yanıtYanıtla
SONMESAJ:

böylelerinin cezasını halk vermeli....

20
0
yanıtYanıtla
harbi yılmaz:

az bile yapışlar

16
0
yanıtYanıtla
z.i.zuelfuekariscen@gmail.com:

Lan yam yamlar, adamin cezasini devlet verir, böyle insanlarin allah belasini versin, tüm dünyaya rezil oluyoruz, hepinizin allah belasini versin reziller.

0
10
yanıtYanıtla
Şarkıcı:

İnegöllüler affetmez!

8
2
yanıtYanıtla
çocukları sokağa salamıyoruz:

polis korumasın böyleleri zaten devlet ceza vermiyor..heryer tecavüzcü sapık kaynıyor

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title