Haberler

'Tabure Kavgası'nda Ölü Sayısı İkiye Yükseldi

Bursa'da geçen perşembe günü 2 genç arasında çay ocağı önündeki tabureye oturma yüzünden çıkan ve alilelerin de katılmasıyla büyüyen kavgada ağır yaralanan Ali Volkan Öztürk (35) tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Bursa'da geçen perşembe günü 2 genç arasında çay ocağı önündeki tabureye oturma yüzünden çıkan ve alilelerin de katılmasıyla büyüyen kavgada ağır yaralanan Ali Volkan Öztürk (35) tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Ali Volkan Öztürk'ün tabancayla göğsünden vurulan babası Mehmet Emin Öztürk (61) olay günü can vermişti.

Merkez Osmangazi İlçesi Fulya Sokak'taki çay ocağına gelen Cenk Alpaslan Öztürk (33) iddiaya göre aldığı tostu yemek, ayranı içmek için Ahmet Çakır'dan (47) oturduğu tabureyi kendisine vermesini istedi. Çakır ile Öztürk arasında bu yüzden çıkan tartışmaya kısa süre sonra aileleri de katıldı.

Bir süre sonra yanına çocukaları Cenk Alpaslan, Ali Volkan, Ozan (31) ve Hasan Hüseyin Öztürk'ü (28) alan baba Mehmet Emin Öztürk, aynı mahallede oturan Ahmet Çakır ile görüşmeye gitti. Öztürk Ailesi bir süre sonra Ahmet Çakır ile babası Kasım Çakır ve akrabası olan Oğuzhan Akkoyun ile karşılaştı. Kısa sürede büyüyen kavgada Mehmet Emin Öztürk göğsüne isabet eden kurşun ile çocukları Hasan Hüseyin, Ozan, Ali Volkan ile Kasım Çakır, oğlu Ahmet Çakır ve Oğuzhan Akkoyun ise bıçak, sopa ve yumruk darbeleriyle yaralandı.

Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Mehmet Emin Öztürk yaşamını yitirirken; Ozan, Hasan Hüseyin ve Ali Volkan Öztürk adlı çocukları ise tedavi altına alındı. Yaralı olarak bindikleri otomobille kaçan Kasım Çakır, oğlu Ahmet Çakır ve akrabası Oğuzhan Akkoyun ise tedavi olmak için gittikleri Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde polis tarafından gözaltına alındı.

Ağır yaralı olan mali müşavir Ali Volkan Öztürk dün akşam saatlerinde tedavi gördüğü Çekirge Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Evli ve bir çocuk babası Ali Volkan Öztürk'ün cenazesi yapılan otopsinin ardından bugün öğlende toprağa verildi. - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Emin Öztürk Hüseyin Öztürk Ahmet Çakır Ozan Ali Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title