Haberler

Sütyensiz davete katılan Meltem Cumbul, flaşlar patlayınca frikik verdi

Güncelleme:

Beyond Bollywood müzikaline katılan oyuncu Meltem Cumbul, sütyen giymediği için flaşların kurbanı oldu. Basın mensupları tarafından görüntülenen Cumbul, flaşların patlamasıyla frikik verdi.

Hindistan'ın renkli kültürünü görsel bir şölene dönüştürürken izleyenleri büyülü bir yolculuğa çıkaran müzikal "Beyond Bollywood" önceki akşam izleyici karşısına çıktı. Geceye katılan Meltem Cumbul, kıyafetinin içine sütyen giymeyince frikik verdi.

GECEYE DAMGA VURDU

Snob Magazin'de yer alan habere göre: Görkemli geceye aralarında Burcu Esmersoy, Ahu Yağtu, Meltem Cumbul, Sedef İybar, Pınar Altuğ Atacan, eşi Yağmur Atacan ve kızı Su Atacan gibi ünlü isimler katıldı. Kıyafetiyle gecede dikkat çeken Meltem Cumbul, içine sütyen giymeyince flaşların patlamasıyla frikik verdi. Askılı bir bluz giyen Cumbul'un fotoğraflarda göğüs uçları belli oldu.

Sütyensiz davete katılan Meltem Cumbul, flaşlar patlayınca frikik verdi

Sütyensiz davete katılan Meltem Cumbul, flaşlar patlayınca frikik verdi

Kaynak: Magazin

Meltem Cumbul Hindistan Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (130)

Adınızı Yazın:

Kadını küçük düşürmek !! kadına şiddet güya magazin gazetecileri en beterini yapıyor

75
41
yanıtYanıtla
VEDAT1973:

sütyensiz git diyen mi oldu zaten amacı oydu

yanıt113
yanıt10
AA:

LAN VIRRO KADIN KENDINI DUSURUYOR. O OYLE GELMEZSE ONLARD CAKIP YAYINLAMAZLAR.

yanıt10
yanıt2
ellisekiz:

HEMEN SUÇLAMAYIN GADUNU BELKİ SÜTYEN ALACAK PARASI YOKTUR.

84
15
yanıtYanıtla
hulk:

ne kadar çok ahlak bekçisi var ülkede.

31
41
yanıtYanıtla
PAVLUÇENKO:

NE KADAR SENİN GİBİ GENİŞ İNSANLAR VAR BENDE ONA ŞAŞIYORUM

yanıt11
yanıt4
abdullah:

bu tip haberlerin yapılmasından hoşlananlar kadar

yanıt0
yanıt0
drek:

bilerek yapıyolar çakal bunlar sırf gündem olup iş alıp para kazanmak için yapmayacakları şey yok bunların insan artığı bunlar

34
5
yanıtYanıtla
MISIRIN GÜLÜ:

ÇOK HAKLISIN ARSIZ BUNLAR

yanıt12
yanıt1
sivri:

sanane ki sen kendine bak

yanıt3
yanıt1
Tüm 130 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title