Haberler

Sütçüler Dut ve Pekmez Şenliğine Hazırlanıyor

Isparta'nın Sütçüler Belediye Başkanı Hüseyin Müftüoğlu, 3-4 Temmuz Tarihlerinde Gerçekleştirilecek Dut ve Pekmez Şenliklerinde Bütün Vatandaşların Biraraya Geleceği Pilav Günü Düzenleneceğini Söyledi.

Isparta'nın Sütçüler Belediye Başkanı Hüseyin Müftüoğlu, 3-4 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek dut ve pekmez şenliklerinde bütün vatandaşların biraraya geleceği pilav günü düzenleneceğini söyledi.

Sütçüler Belediyesi 3-4 Temmuz tarihleri arasında geleneksel olarak düzenlediği dut ve pekmez şenliklerinin hazırlıklarına şimdiden başladı. Konuyla ilgili açıklama yapan Sütçüler Belediye Başkanı Hüseyin Müftüoğlu, “İlçemizde her yıl 3-4 Temmuz tarihlerinde geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz Dut ve Pekmez Şenlikleri'nin bu yıl 20.'sini kutlayacağız. Şenliklerimizin daha da renkli geçmesi için bu yıl farklı bir organizasyon yapacağız. Birlik ve beraberlik havası içinde geçmesini planladığımız şenliklerde ilçemizde bulunan Sütçüler Ortaokulu, Sütçüler Lisesi, ve Sütçüler İmam-Hatip Lisesi'nden mezun olan bütün vatandaşlarımızı düzenleyeceğimiz pilav gününde biraraya getireceğiz. Bu nedenle bu okullarda okumuş veya görev yapmış bütün arkadaşlarımızı pilav gününe davet ediyorum" dedi.

(RSA-ŞT-Y) 22.02.2008 14:51 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title