Haberler

Süt banyosu rezaletinin ardından bir skandal daha! 'Çürük meyvelerden meyve suyu' görüntüleri tepki çekti

Güncelleme:

Türkiye henüz süt toplama merkezindeki süt banyosu görüntülerini unutmamışken bir skandal daha patlak verdi. Sosyal medyada yayılan ve henüz nerede çekildiği bilinmeyen 'çürük meyvelerden meyve suyu' görüntüsü büyük tepki çekti. Görüntüyü çeken kişinin "Vallahi çekeceğim ağabey. Millet ne içtiğini görsün" dediği duyuldu.

Konya'da süt kazanında süt banyosu skandalı konuşulurken şimdi de TikTok üzerinden paylaşılan yeni bir video sosyal medyada tepki çekti. Henüz nerede çekildiği bilinmeyen görüntülerde iddiaya göre çürük, ezilmiş, hatta küflenen elmalar meyve suyu yapılacaktı.

İŞLETME SAHİBİ DE VİDEODA YER ALIYOR

Çürük meyveleri görüntüleyen kişinin de elmaların meyve suyu yapıldığını söylediği duyuluyor. Ayrıca işletme sahibi olduğu iddia edilen kişi de videoda yer alıyor.

"MİLLET NE İÇTİĞİNİ GÖRSÜN"

Görüntülerde yer alan diyalogda, kayıt altına alan kişiye arkadaki kişinin 'Onu çekme' dediği, karşılığında ise, 'Vallahi çekeceğim ağabey. Millet ne içtiğini görsün' yanıtını aldığı duyuluyor.

Süt banyosu rezaletinin ardından bir skandal daha! 'Çürük meyvelerden meyve suyu' görüntüleri tepki çekti

ZARARLARI NELER?

Çoğunlukla çürük meyvelerden yapılan meyve suları insan sağlığına zararlı bazı toksinler içerir.

Örneğin elma üzerinde bulunan küfler meyve suyuna uygulanan pastorizasyon işlemi sırasında kaybolsa da bir başka toksin olan mikotoksinler varlığını sürdürmeye devam eder.

Bu toksinin de tat alma duyuları yoluyla anlaşılması mümkün değildir. Bu nedenle çürük meyve ile meyve suyu yapımının insan sağlığına ciddi zararları olan bazı zehirli metobolitlerin ortaya çıkmasına neden olduğu belirtiliyor.

Süt banyosu rezaletinin ardından bir skandal daha! 'Çürük meyvelerden meyve suyu' görüntüleri tepki çekti

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Konya Haberler

Bakmadan Geçme

Brighton Manchester City maçı CANLI izle! 25 Nisan Brighton M.City maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (169)

Bilinmeyen:

Hep öyleydi daha yenimi anladiniz :):):):):

63
4
yanıtYanıtla
Mehmet:

Bunu bilmeyen varmi hala

62
2
yanıtYanıtla
sinirli:

Eee artık Allah belanızı versin, vallahi yatacak yeriniz yoktur. Birde müslümanız diye geçinirsiniz. Müslüman bu mudur? Pis münafıklar.

50
3
yanıtYanıtla
AOC:

Şu her şeyi müslümanlık ve islamla karşılaştırmayı kesin zibidi herifler

yanıt2
yanıt3
ceycey:

zeten meyve suyu çürük meyveden yapılır bunu bu işle ilgilenen herkes bilir

19
24
yanıtYanıtla
FB Lİ:

Senin gibiler oldukça bunlarda üretime devam eder.

yanıt3
yanıt4
Mithat:

Bizim medyaya bak yeni görmüş. Yıllardır çürük meyvelerden meyva suyu yapılıyor. En iyisinden en kürsüsüne hiçbir firma sağlam meyveden meyva suyu yapmıyor. Bir gün bir meyve paketleme fabrikasına gitmiştim. Kenarda kasalardan igrenç kokular geliyordu. Firma yetkilisine bunları neden atmıyorsunuz etraf kokmuş dedim. Onları meyva suyu fabrikalarına satıyoruz dedi. Yıllar önceydi hayretler içinde kalmıştım.

37
3
yanıtYanıtla
Arif gsli:

Çürük meyve en doğalıdır

14
18
yanıtYanıtla
Olmaz olmaz:

Arkadaşlar 1 kg meyvenin 10 TL olduğu yerde 1, lt meyve suyu 3 TL olursa bunların saf meyve suyu olmasını beklemek saflık olur...

28
2
yanıtYanıtla
mehmetali:

benim bildiğim bileli meyve suyu bunlardan yapılır zaten ne var ki bunda kalkıpta sağlam satılacak iyi kaliteli meyveden yapacak halleri yok ya. ne kadar çürük çarık defolu kalan meyveler varsa doğru aroma yapımına gider bu hep böyleydi böyle de devam edecektir bu asla değişmez

18
11
yanıtYanıtla
Tüm 169 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title