Haberler

Suşehri'nde Köy Konağı Açılışı

Sivas'ın Suşehri ilçesine bağlı Bostancık köyüne yaptırılan köy konağı, hizmete açıldı.

Sivas'ın Suşehri ilçesine bağlı Bostancık köyüne yaptırılan köy konağı, hizmete açıldı.

Yapımına 3 yıl önce başlanan ve hayırsever vatandaşların desteğiyle tamamlanan konak, köy camisinde okutulan Mevlid-i Şeriften sonra hizmete girdi.

Bir konuşma yapan Bostancık Muhtarı Eyüp Kurt, iş adamı Ali Aydın'ın köyüne bağışladığı 2 dönüm arsa üzerine inşa edilen konağın kendileri için önemine dikkat çekerek, "Köyümüze ait köy kavaklığındaki kavakları satarak elde ettiğimiz 90 bin lirayla 3 yıl önce temelini atarak hızla bu aşamaya kadar getirdiğimiz köy konağımızın birinci katında köy kahvesi, köy marketi, kadınlar için Kur'an kursu, muhtarlık bürosu bulunmaktadır. İkinci katını çok amaçlı salon olarak kullanacağız. Üçüncü katındaysa imam eviyle misafirhane bulunmaktadır" diye konuştu.

Konağının ön tarafına çocuklar için park yapacaklarını ifade eden Kurt, "Park yapılması için girişimlerde bulunduk. İnşallah onu da yaparak köy konağımızın önünü güzel görünüme kavuşturacağız" dedi.

Açılışa Suşehri Kaymakamı Kadir Perçi, Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, daire amirleri, siyasi partilerin ilçe başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. - Sivas

Kaynak: AA / Yerel

Ali Aydın Eyüp Kurt Suşehri Sivas Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title