Haberler

Suşehri'nde Hayat Boyu Öğrenme ve İşbirliği Komisyon Toplantısı Düzenlendi

Suşehri ilçesinde Hayat Boyu Öğrenme ve İşbirliği Komisyonu toplantısı düzenlendi.

Suşehri ilçesinde Hayat Boyu Öğrenme ve İşbirliği Komisyonu toplantısı düzenlendi.

Suşehri Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda düzenlenen toplantıda Suşehri Eğitim Merkezi Müdürü Turan Öztürk yaptığı konuşmada, halk eğitim merkezlerinin, halka hitaben açılan kurslar olduğunu belirtti.

Öztürk;"Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitimi Planlama ve İşbirliği komisyonu toplantılarını, yılda iki kez yapmaktayız. Amaç, yaygın eğitim kurumları olarak açılan kurslarda kursiyerlerimize çeşitli bilgiler vererek, bunların hem teorik, hem de uygulamalarını gerçekleştiriyoruz. Suşehri Halk eğitim merkezi bünyesinde 2013 yılında 107 kurs açılırken 2 bin 271 kursiyer kurslara kayıt yaptırdı tamamlanan 18 kursumuzdan 200 kursiyerimiz sertifikalarını aldılar."ifadelerini kullandı.

Suşehri İlçe Milli Eğitim Müdür vekili Serdar Özdemir ise, "Artık hayat değişiyor Bir çocuğun doğuşundan, büyüyüp ölene kadar olan yaşam hayatında halk eğitim merkezlerinde eğitimler vardır. Talep oldukça halk eğitim merkezimizde kurslar açıyoruz. İşsiz gençleri kurslarımıza çekmeye çalışıyoruz belgeler ve iş deneyimleriyle usta yapmak için uğraşıyoruz. Halk eğitim merkezinin ilçemize önemi ve katkısı çok büyük. Sosyal ve kültürel alanda bireyi, nitelikli bireyler haline getirmeyi hedefliyoruz. Talep olduğu sürece gençlere yönelik iş deneyimlerini genişletecek kamuya yönelik ise sosyal ve kültürel alanda etkili olacak kursları açmaya devam edilecek."dedi.

Toplantıya, Suşehri İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yusuf Küçükbaşol, İlçe Emniyet Müdürü Cevat İratcı, resmi daire amirleri ve okul müdürleri katıldı. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Turan Öztürk Suşehri Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (1)

ABCDabcdef12@hotmail.com:

hayırlı olsun

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title