Haberler

Survivor Yarışmacısı Melisa'dan Aşk Tepkisi

Güncelleme:

Survivor Türkiye Yunanistan yarışmasındaki yakınlaşmalara Melisa, "Aşk yuvası gibi olduk" diyerek göndermede bulundu.

Bu hafta Survivor Türkiye Yunanistan yarışmasında ortalık yine kızıştı. Bu yıl Türkiye ve Yunanistan takımlarının yarıştığı Survivor'dan aşk haberleri peş peşe geldi. Atakan ve Dalaka arasında yakınlaşma gündeme bomba gibi düşmüştü. Yarışma tüm hızıyla devam ederken yarışmadaki yakınlaşmalar Melisa'yı rahatsız etti.

"TAKIM AŞK YUVASINA DÖNDÜ"

Survivor Türkiye Yunanistan siyah takımda Melisa, takımını eleştirdi. Melisa, takımda Emre ile Dimitra'nın Dalaka ile Atakan'ın farklı bir ruh halinde olduklarını takımın aşk yuvası olduğunu söyledi.

Survivor Yarışmacısı Melisa'dan Aşk Tepkisi

GÖNDERME YAPTI

Survivor Türkiye Yunanistan'da siyah takımda yer alan Melisa, takımını eleştirdi. Melisa, 'aşk yuvası gibi olduk' diyerek Dimitra ile Emre'ye, Dalaka ile Atakan'a gönderme yaptı.

Survivor Yarışmacısı Melisa'dan Aşk Tepkisi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

survivor türkiye yunanistan Yunanistan Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (35)

Hüseyin:

baktı ki oynaşacak kimse kalmadı, sinirlendi tabi.

18
2
yanıtYanıtla
ROKETTT:

izlemiyoz daha acuncum oranı buranı yırtmana gerek yok sıktı artık programın

12
4
yanıtYanıtla
TYC:

kendisi Yusuf un ağızının içine düşmesinde. . .

14
0
yanıtYanıtla
Lolipop:

Millete seyrettirmek icin ellerinden geleni yapiyor Acun , ama yetmiyor , iyi de oluyor , format bitmistir artik .

9
3
yanıtYanıtla
Ali Can:

Hala bu demode yarışmayı seyreden var mı?

5
6
yanıtYanıtla
oğuz:

doğru valla

8
1
yanıtYanıtla
Egemen:

Niye kıskanıyorsun ki fesatlığınla elen sen.

7
1
yanıtYanıtla
ad:

bunu hala izleyen varmı

4
4
yanıtYanıtla
12345:

BIRAK ŞİMDİ MELİSA SENİN SEVGİLİN ORDA OLSA KİMBİLİR NELER YAPACAKSIN. . . SENİ DE GÖRDÜK İLETİŞİM ÖDÜLÜNÜ ALINCA SEVGİLİNİN CEVAPLARI KARŞISINDA NASIL OLDUĞUNU ;)

8
0
yanıtYanıtla
ROKETTT:

tanzim satışları bitince fırsatçılar sebze meyve fiyatlarını uçurmuş yerseniz:)))seçim sonrası kazıklar başladı demiyonuzda başkaları yapıyomuş gibi gösterip kendinizi aklıyonuz peki sigaraya zammı elektriğe yüzde 37 zammıda fırsatçılarmı yaptı sorarım hakim bey:)))

7
1
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title