Haberler

Survivor Yarışmacıları Birsen Bekgöz ve Nihat Doğan El Ele Görüntülendi

Survivor 2018'den farklı takımlarda yarışan Birsen Bekgöz ile Nihat Doğan aşk yaşamaya başladı. Yarışmanın final yapmasının ardından tatil yapan ikili ilk defa el ele görüntülendi.

Survivor 2018'de yarışan ancak finali göremeden elenen Birsen Bekgöz ve Nihat Doğan sevgili oldu. Instagram'da Kamera Arkası sayfasının dün ortaya attığı Birsen ve Nihat aşkı doğru çıktı. İkili bugün ilk kez el ele görüntülendi.

EL ELE GÖRÜNTÜLENDİ

Yarışmanın bitmesinin ardından ekip arkadaşlarıyla tatil yapan ikili, takipçileri tarafından ele ele görüntülendi. İkilinin ilk fotoğrafları sosyal medyada kısa sürede yayılmaya başladı.

Survivor Yarışmacıları Birsen Bekgöz ve Nihat Doğan El Ele Görüntülendi

"AHMET KURAL MI NİHAT DOĞAN MI?"

Survivor ikincisi Nagihan Karadere'nin dün Nihat Doğan'ın Birsen'e olan bakışları Instagram hesabından paylaşarak Ahmet Kural mı Nihat Doğan mı?" yazması akıllara ikilinin aşk yaşadığı iddialarını getirmişti.

Survivor Yarışmacıları Birsen Bekgöz ve Nihat Doğan El Ele Görüntülendi

SIK SIK PAYLAŞIM YAPIYORLAR

Bir süredir sık sık yan yana gelen ve sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan ikili, yakın zaman önce aşk yaşamaya başladı.

İşte Nihat Doğan ve Birsen Bekgöz'ün sosyal medya paylaşımları...

Survivor Yarışmacıları Birsen Bekgöz ve Nihat Doğan El Ele Görüntülendi

Survivor Yarışmacıları Birsen Bekgöz ve Nihat Doğan El Ele Görüntülendi

Survivor Yarışmacıları Birsen Bekgöz ve Nihat Doğan El Ele Görüntülendi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Bugün Star TV'de Görümce filmi ekranlara geliyor. Filmin başlamasıyla birlikte izleyiciler, Görümce nerede çekildi? Hangi il ve ilçede çekildi? Görümc ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500

Yorumlar (129)

Sevgi:

Nihat bu güne kadar benim gördüğüm en bilgili en ve akıllı insan ona laf yetiştiremessiniz kim ne derse desin ben seviyorum kendisini Insallah mutlu olurlar.

14
60
yanıtYanıtla
jhdgg:

Beşik Kertmesi Dizisinde bir ifade vardı ya onu diyecem sana. ''HADDE LEN''

yanıt8
yanıt3
?:

vahşice öldürülen özgecana söyledikleri ne olacak?

yanıt28
yanıt4
kes traşı:

sosyal medyada bu adamın geçmişte kimlere destek verdiğine iyice bi bak istersen, bakalım yine akıllı bilgili diyecek misin, sevecek misin bakalım bu her yöne dönen boş konuşan adamı. . .

yanıt18
yanıt4
ADAMIN HASI:

Güzel kızlar Nihat''a kurban olsun, keyfine feda olsun. Nihat müthiş bir adamdır, fikirleri harikadır, kadınlar kendilerini onun yanında Allah''a daha yakın hissederler bir nevi cennet arkadaşlığı.

9
49
yanıtYanıtla
Fizikçi:

Bence montaj yapıp iftira atmışlardır. "Nihat baba" dunyanin gelmiş geçmiş en dürüst, en musluman ve en namuslu erkeği.

4
49
yanıtYanıtla
Büşra:

Insani insan olduğu için seviyorum da nihati hic bi turlu sevemiyorum yaaaaa :)

47
3
yanıtYanıtla
irem:

dünyada hiç erkek kalmasa nihat doğanla birlikte olmam, maymun daha çekici

28
19
yanıtYanıtla
irem:

altından değilim ama şu kız gibi nihat doğana kalacak kadar yalnız kalmadım hayatımda cok sükür

yanıt0
yanıt0
Ayle:

Neden birden nagihancı olduğu anlaşıldı. Kaypak adam keşke birsen aklı başında bi kadın olaydı ama değilmiş

33
5
yanıtYanıtla
Tüm 129 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title