Haberler

Survivor Selim, Nadya ve Merve Oflaz'dan Sonra Gerçek Aşkı Bulup Evlendi

Güncelleme:

Survivor'da tanıştığı Yunan yarışmacı Nadya Zagli ile evlenen Selim Sabah, boşandıktan sonra Survivor Merve Oflaz ile sevgili olmuştu. Sabah, yeni aşkını bulup evlendi.

Survivor yarışmasıyla tanınan Selim Sabah, bir süredir ilişki yaşadığı oyuncu Seda Telciler'le evlendi. 29 Ağustos'ta nikâh masasına oturan çift, düğün fotoğraflarını sosyal medyada paylaştı.

YUNAN YARIŞMACISI NADYA İLE EVLENMİŞTİ

2006 yılında ekranlara gelen 'Survivor Türkiye- Yunanistan' yarışmacılarından Selim Sabah ile Nadya Zagli'nin yakınlaşması aşka dönüşmüş ve ikilinin aşkı evlilikle sonuçlanmıştı. Ancak iki yarışmacı şiddetli geçimsizlik sebebiyle 2011 yılında boşanmıştı.

SURVİVOR MERVE OFLAZ İLE AŞK YAŞAMIŞTI

Selim Sabah, eşi ile boşanma için mahkemelik olduğu esnada yeni bir aşka yelken açmıştı. O dönem 'Muhteşem Yüzyıl' dizisiyle ekranlarda olan Survivor şampiyonu Merve Oflaz ile sevgili olmuştu.

SURVİVOR ALL STAR'DA BİRLİKTE YARIŞMIŞLARDI

Survivor All Star'da Selim'in eski aşkları Nadya ve Merve Oflaz birlikte yarışmışlardı. Nadya gönüllülerde yarışırken, Merve de ünlüler de yarışıyordu. İkili o dönem çok konuşulmuştu.

AŞKI SEDA TELCİLER'DE BULDU

Sabah bu ilişkilerine sünger çekti ve aşkı oyuncu Seda Telciler'de buldu. İkili düğünden karelerine Instagram'da paylaşarak birbirlerine aşklarını ilan etti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Merve Oflaz Yunanistan Türkiye Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title