Haberler

Survivor'da duygusal anlar! Cemal Can'ın babası oğlunun dizlerindeki yaraları öptü

Güncelleme:

Survivor finalisti Cemal Can Canseven, dün aylar sonra ailesi ve yakın dostu Danla Bilic'le buluştu. Duygusal anların yaşandığı kavuşma görüntülerine Cemal Can'ın dizindeki yaraları öpen babası damga vurdu.

Survivor 2020 finalinin ilk günü İstanbul'da Galataport'ta yapıldı. Canlı yayında ekrana gelen Survivor finaline sadece eski yarışmacılar ile finale yükselen Cemal Can, Yasin ve Barış'ın aileleri alındı. Aylar sonra aileleriyle görüşen yarışmacılar duygusal anlar yaşadı.

OĞLUNUN YARA İZLERİNİ ÖPTÜ

Dominik'ten 14 saatlik bir uçuşun ardından İstanbul'a gelen finalistler, ayaklarının tozuyla canlı yayında finale katıldı. Cemal Can, aylardır görüşemediği ailesiyle bir araya geldi. Buluşma esnasında gözyaşlarına hakim olamayan Can, duygusal anlar yaşadı. Cemal Can'ın babası ise oğlunun bacaklarındaki yara izlerini öptü.

Survivor'da duygusal anlar! Cemal Can'ın babası oğlunun dizileri yaraları öptü

Baba ve oğlun bu anları ise sosyal medyada kısa sürede gündem oldu. İkilinin videosunu paylaşan kullanıcılar, "Böyle babalar var mıymış?" yorumunu yaptı.

İşte Cemal Can'ın babası için yapılan bazı yorumlar...

Survivor'da duygusal anlar! Cemal Can'ın babası oğlunun dizileri yaraları öptü

DANLA, CEMAL CAN'I YALNIZ BIRAKMADI

Öte yandan Cemal Can, aylardır görüşemediği yakın dostu Danla Bilic'i seyircilerin arasında fark edince büyük mutluluk yaşadı. İkilinin uzaktan da olsa birbirlerini gördükleri anlardaki bakışları ve gülümsemeleri ise sosyal medyada çok konuşuldu. Finali seyirciler arasında izleyen Danla Bilic, cep telefonundan ise Cemal Can'a onlarca SMS attı. Bilic o anları da Instagram hesabından paylaştı.

Survivor'da duygusal anlar! Cemal Can'ın babası oğlunun dizileri yaraları öptü

Survivor'da duygusal anlar! Cemal Can'ın babası oğlunun dizileri yaraları öptü

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İstanbul Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (85)

ismail karaköy:

Ada da taş. . . . k keyfi yapanın babasına bak bay be, san ki cudi dağlarında uykusuz kalmış oğlu yazık bu memleketi nasıl bu hale getirdik. . . .

51
16
yanıtYanıtla
karadeniz:

yanlış düşünüyorsun kardeşim sen bakma başka kanallara bak

yanıt12
yanıt16
tiyatro:

iyi oynuyorlar seyirciyi kendilerine çekmek için birisi ağlak ağlamaktan bir hal oldu

37
24
yanıtYanıtla
Güneş:

Şımarık çocuk gibi yine ağlamaya başladı.

31
23
yanıtYanıtla
as:

bunlari haber yapmaya degermi cokmu onemli

yanıt1
yanıt0
as:

memleketin onemli meselesi bumu slmdi

yanıt3
yanıt0
serap öz:

sanki bana operasyondan döndü. . . abi uyanın yüz binlerce para kazanıyorlar. . . . .

37
6
yanıtYanıtla
ref:

Mesajınla kendime geldim haketten mehmetciklerimiz askerlerimiz güvenlikcileriömiz kelle koltukta operasyonlara gidip geliyor şehit oluyor ub kadar olay olmuyor

yanıt15
yanıt4
ADAM:

hadi ordanyosma lagaluga yapma

yanıt1
yanıt3
haydar:

tiyatro

26
15
yanıtYanıtla
Tüm 85 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title