Haberler

Survivor'da Berna Yarışmadan Diskalifiye Edildi, Ünlüler Gözyaşlarına Boğuldu

Güncelleme:

Survivor 2018'de ünlüler takımının yıldız yarışmacısı Berna Canbeldek, diz kapağındaki çatlak nedeniyle diskalifiye edildi. Haberi alan ünlüler takımı gözyaşlarına boğuldu.

Survivor 2018'de ünlüler takımında yarışan Berna diz kapağındaki çatlak nedeniyle diskalifiye edildi.

BERNA PARKURDAN DÜŞÜP SAKATLANMIŞTI

Surivor'da geçtiğimiz cuma günü ödül oyunu sırasında parkurdan düşen ünlüler takımından Berna sakatlanmıştı.

DİZ KAPAĞININ ÇATLADIĞI ORTAYA ÇIKTI

Ada doktorunun yaptığı ilk muayenede Berna'nın diz kapağının çatladığı ve bu halde yarışmaya devam edemeyeceği ortaya çıtı.

ACUN ÜZÜCÜ HABERİ VERDİ, ÜNLÜLER TAKIMI GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Surivivor kuralları gereğince doktordan gelen raporun ardından Berna diskalifiye edildi. Ünlüler takımının yıldız oyuncularından Berna'nın diskalifiye edildiği bilgisini Acun Ilıcalı ada konseyinde duyurdu. Üzücü haber sonrası yıkılan ünlüler takımı gözyaşlarına boğuldu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

500

Yorumlar (57)

ADI YOK:

Kandil gecesi, survivor rating rekoru kırıyorsa. Yine aynı gece ABD Suriye''ye füze yağdırıyorsa, '' ABD''nin orada ne işi var diye bangır bangır bağıranlar '' Bu operasyonu destekliyorlarsa. Şehit ve Gazi haberleri kanıksanmışsa, Dolar 4, Euro 5, Benzin 6 TL''yi aşmış ve işsizlik oranı yüzde 11 iken, hala survivor seyredilebiliyorsa, Ne söylenebilir ki. ? Pek yakında, Şehit ve Gaziler için '' DİSKALİFİYE OLDULAR '' lafını duyarsanız, Şasırmayın. Sata sata bitiremediğiniz fabrikalarınız var. ! Değ

34
8
yanıtYanıtla
a:

sen ne seyrettin acaba. bütün gece mevlidmi dinledin

yanıt3
yanıt8
Adsız:

Acun bu sefer ki tutmadı işte çok uğraşma artık.

11
3
yanıtYanıtla
aaaaaaaaaa:

bu ve bunun gibi yayınlar batılın toplumumuz üzerinde oynadığı programlanmış oyunlar, batılın ülkemiz ve Müslümanlar üzerinde oynanan oyunları gizleme, unutturma ve uyutma taktiği. . . . . . . . . . . . . . . .

8
6
yanıtYanıtla
gs:

Acun Avrupa Cumalinin arkasinda ona göre karar ver

3
10
yanıtYanıtla
çetin:

Cumali geberin arkasına da herkes geçiyor ne geriymiş mübarek al al dolmuyor

yanıt0
yanıt0
lkjl:

ya arkadas bunun neyini haber yapıyosunuz çok mu önemli diskalifi olması hergun surıyede askerimiz oluyor dolar aldı basını gıdıyo altın yüklseliyor da yükseliyo işler dibe vurmuş masraflar almış basını gidiyor siz bunu haber yapıyosunuz

10
2
yanıtYanıtla
elif___:

şampiyon NAGİHAN olur inşallah. cunku gercek bır survıvor NAGİHAN

4
8
yanıtYanıtla
HAYDAR DÜMEN:

GERÇEK BİR KADIN ŞAMPİYON OLSA DAHA İYİ DEĞİL Mİ?

yanıt1
yanıt0
OTURTAN BOĞA:

BU YARIŞMADA HAKAN KADAR RİYAKAR, HAKAN KADAR SAHTEKAR VE HAKAN KADAR MARŞI BASMAYAN ADAM YOKTUR. HİÇ BİR İŞE YARAMAUYAN CUMALİ GİTSİN DİYA TAKIM ARKADAŞLARI İYİ BİR TAKTİKLE KENDİNİ YAZDI BUNA KIZIYOR İKİNCİ ELEMEDEN SONRA YİNE STRATAJİ YAPIP DAMLAYI YAZDILAR VE BÜYÜK İHTİMALLE CUMALİ 5 HAFTALIK RÖTARDAN SONRA KÖYÜNE DÖNECEK. HAKAN EFENDİ ÇIKMIŞ HALA EL KOL HAREKETLERİYLE KARIŞIK DAMLANIN YAZILMASI İHANETMİŞCESİNE KONUŞUYOR. LAN KAFANI ÇALIŞTIR NE ZAMANA KADAR CUMALİYİ ÇEKECEKSİN.

9
2
yanıtYanıtla
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title