Haberler

Survivor Arabayı Kim Aldı? Survivor'da Araba Ödülünü Kim Kazandı?

Güncelleme:

Survivor'da araba ödülünü kim kazandı sorusu dün akşam ekrana gelen 48. bölüm ile açıklandı. Survivor Türkiye Yunanistan 48. bölümde takımlar araba oyununda karşı karşıya geldiler. Araba oyununu kazanan siyah takım aralarında siyah mı beyaz mı oyununu oynadılar. Oyunun sonunda arabayı hangi yarışmacı kazandı?

Survivor Türkiye Yunanista yarışmasında dün akşam araba ödülü heyecanı vardı. Survivor 48. bölümünde siyah ve beyaz takım önce parkurda mücadele ettiler. Son anına kadar kıyasıya rekabet içinde geçen mücadele sonunda arabayı kazanan belli oldu. Arabayı, siyah - beyaz tahmin oyununda en çok doğru tahmin eden kazandı. Peki Survivor'da araba ödülünü kim kazandı?

SURVİVOR'DA ARABA ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Survivor Türkiye Yunanistan'ın 48. bölümünde ödül oyunu oynandı. Survivor'da beyaz ve siyah takım ödül oyununda karşı karşıya geldi. Ödül oyununu 10'a 8 beyaz takım kazandı ve araba ödüllü oyun öncesi büyük moral depoladı.

Survivor Türkiye Yunanistan'ın 15 Nisan 2019 akşamı ekranlara gelen 48. bölümünde siyah ve beyaz takım araba ödülü için kıyasıya mücadeleye girdi. Araba oyununda siyah takım 10'a 6 beyaz takım karşısında kazanarak "Siyah mı beyaz mı?" oyununa kaldı.

Oyunda Elpida ve Panagiotis finale kaldı ve Elpida oyunu kazanarak bu hafta arabanın sahibi oldu.

SURVİVOR 49. YENİ BÖLÜMDE SİNİRLER GERGİN!

Survivor 49. bölümde Seda ile Hikmet'in arasındaki tartışma sinirleri geriyor. Beyaz takımda olan Seda, takım arkadaşı Hikmet için "Yalancı dikkat edin buna" gibi sert ifadeler kullanıyor.

Survivor Türkiye Yunanistan'ın 49. bölümünde eleme heyecanı yaşanacak. Tony ve Kyriakos bu hafta eleme adayları olmuştu.. Peki, kim elenecek? Survivor Türkiye Yunanistan'ın 49. bölümünde ada konseyi toplanacak ve elenen isim açıklanacak. Survivor Türkiye Yunanistan'ın 49. bölümünü bu akşam saat 20.00 itibariyle TV8 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

survivor türkiye yunanistan Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title