Haberler

Survivor 2020'nin favorilerinden Sercan Yıldırım, adaya veda etti

Güncelleme:

Eleme heyecanının yaşandığı Survivor 2020'de bu hafta adaya veda eden isim, yarışmanın favorilerinden Sercan Yıldırım oldu.

Tv8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor 2020'de finale sayılı günler kala bir isim daha yarışmaya veda etti. Sercan, Yasin ve Berkan'ın eleme adayı olduğu gecede adaya veda eden isim, en az oyu alan Sercan Yıldırım oldu.

ELEME ADAYLARI NASIL BELİRLENDİ?

Yarışmanın bireysele dönmesinin ardından geçtiğimiz hafta tüm bireysel dokunulmazlık oyunlarını kazanan Sercan eleme potasını kendisi belirlemiş ve 3 yarışmacı arasından Nisa adaya veda eden kişi olmuştu.

Survivor 2020'nin favorilerinden Sercan Yıldırım, adaya veda etti

Bu hafta ise ilk dokunulmazlık oyununu kazanan Sercan yeni haftanın ilk eleme adayını geçtiğimiz haftada olduğu gibi Berkan olarak açıkladı. İkinci bireysel dokunulmazlık oyununu ise Cemal Can kazanmış ve konseyde Sercan'ın adını vermişti. Haftanın üçüncü ve son bireyselini de Sercan'ın kazanmasıyla konseyde Yasin ismini veren Sercan potayı belirlemiş oldu.

SURVİVOR'DA ADAYA VEDA EDEN İSİM KİM OLDU?

7 Temmuz 2020 Salı günü yapılan SMS oylaması sonucunda yarışmaya bir isim daha veda etti. Eleme potasında olan Berkan, Sercan ve Yasin üçlüsünden en az oyu alarak yarışmaya veda eden isim Sercan oldu.

Survivor 2020'nin favorilerinden Sercan Yıldırım, adaya veda etti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Tv8 Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (51)

Bu nasıl adalet:

Adam 6 dokunulmazlıktan 5 ini almış hepsini ezmiş ve SMS ile eleniyor çok saçma seveni az diye adamın onca emeğine yazık. Şampiyon kim olursa olsun bilecek ki gerçek şampiyon bugün gitmişti

33
2
yanıtYanıtla
BRO:

Bence bu Survivor değil SMS yarışması

28
1
yanıtYanıtla
MEMET33:

HERŞEYİ YAPAN BAŞARILI SERCAN SMS İLE GİTTİ, HİÇBİRŞEY YAPAMAYAN VE ANCAK NASIL YAPILACAĞINI ANLATAN YASİN ORDA, , BENCE DÜN GECE BU YARIŞIN FİNALİ OLDU. DAHADA KİMSE BAKMAZ. . . .

23
1
yanıtYanıtla
YAPMA YAV!!!:

işte budur memet abi.

yanıt7
yanıt0
Gul kokusu:

Cox dogru bir karar olmuş. Karakterin gucden daha onemli oldugunun dana bir isbati... Zaten bu karakterle shampiyon olmasi imkansizdi.. Nisaya attigi iftiralar daha kurumadi. O kizi hic sevmemde, yaptiklari kesinlikle yanlsdi. Eski yillarda da, guclu olub da, sirf karakterden, davranislarindan dolayi qayb edenler cok olmuş. Guzel haber ...

4
20
yanıtYanıtla
tuna:

gül kurusu. . . Nisa neyin iftirasını attı. . nisa kapanmış bir konuyu ısrarla açtı. . nasıl seyrettin. . bir erkeğe milyonların önünde ismi yazılınca ben reddettiğim için ismimi yazıyor imasınında bulunup intikam alıyor denir mi? asıl karaktersizliği Nisa yaptı. .

yanıt10
yanıt2
YANLIŞ SEÇİM:

CEMALCAN AĞLAYIP SIZLAYARAK ŞAMPİYON OLACAK. BİZİM MİLLETTE HEP BÖYLE TİPLERİ SEVER ZENGİN EDER. ADAM GİBİ ADAMLAR BU ÜLKEDE GEÇİNEMEZ

21
2
yanıtYanıtla
acunn hiç adil değilsin:

ordaki herkesi ip gibi sıraya dizen şampiyon smsde oyu az diye elendi. yarışma bitmiştir. tv8 izlenmiycek artık!!!

22
0
yanıtYanıtla
Basri canoğlu:

Böyle adaletsizlik olmaz adam bileğinin hakkıyla bütün oyunları kazandı sms de elendi böyle yarışma olmaz bizim için sorvayvir bitmiştir bizim şampiyonumuz sercan yıldırımdır

17
3
yanıtYanıtla
Gul kokusu:

Karakter yoksunu oldugunu zaten bosuna yazmadim.Sevgilisi bunu yarismaya yolcu etmis, bu orda qizi yasindaki birine, ustelilkde ona yuz vermeyen birine asiliyor, ona iftiralar atiyor,( Iftira atdigini da Acun guzelce isbatladi) Kiz buna tekce dogum gunun kutlu olsun yazmis... Bu amma cok mektub var, bunlari kanitlarim deye hava atiyor. Nerde kanitlar, nerde mektublar???? Onemli olan KARAKTER VE GUC... EN ONEMLISIDE KARAKTER.. GUCLU DEYE KIMSE BUNLARA GOZ YUMAMAZDI... sercancilar bunu 1 dusunsunler...

2
15
yanıtYanıtla
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title