Haberler

Survivor 2020 Anlat Bakalım oyununu kim kazandı? Survivor toplu oylamada ne oldu?

Güncelleme:

Her geçen gün finale bir adım daha yaklaşan Survivor 2020, dün akşam ekrana gelen yeni bölümü ile heyecanlı anlar yaşattı. Anlat Bakalım oyunu ile izleyiciler keyifli anlar yaşarken bölümü izleyemeyenler Survivor 2020 Anlat Bakalım oyununu kim kazandı ve Survivor toplu oylamada ne oldu gibi soruların yanıtlarını araştırdı.

Survivor 2020 yeni bölümde ünlülerle Anlat Bakalım oyunu oynandı. Birbirinden ünlü isimlerin katıldığı yarışmada yarışmacılar ve izleyiciler heyecanlı anlar yaşadı. Oyun sonrasında ise toplu oylama konseyi gerçekleştirildi. Peki, Survivor 2020 Anlat Bakalım oyununu kim kazandı? Survivor toplu oylamada ne oldu? İşte detaylar…

SURVİVOR'DA ÜNLÜLERLE ANLAT BAKALIM OYUNUNU KİM KAZANDI

17 Haziran akşamı ekrana gelen Survivor 2020'de Anlat Bakalım oyununda yarışmacılara ünlü isimler eşlik etti. Anlat Bakalım'da eş olan çiftler:

Nisa-Enis Arıkan,

Survivor 2020 Anlat Bakalım oyununu kim kazandı? Survivor toplu oylamada ne oldu?

Berkan-Bensu Soral,

Cemal Can-Demet Özdemir,

Survivor 2020 Anlat Bakalım oyununu kim kazandı? Survivor toplu oylamada ne oldu?

Barış- Furkan Korkmaz,

Elif-Haluk Levent,

Sercan-Eser Yenenler,

Evrim-Mustafa Ceceli

Yasin-Danilo Zanna oldu.

Anlat Bakalım'ı Barış– Furkan Korkmaz ikilisi 17 kelimeyi bilerek birinci oldu.

SURVİVOR TOPLU OYLAMADA NE OLDU?

Acun Ilıcalı'nın daha önce açıkladığı toplu oylama dün akşam yeni bölümde gerçekleşti. Oylama konseyinde SMS'lerin gün boyu süreceğini açıklayan Ilıcalı, elemenin de oylama üzerinden yapılacağını ve son 4'e kadar oylama olmayacağını ifade etti.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Furkan Korkmaz Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title