Haberler

Acun Ilıcalı Survivor'da Dört Yarışmacıya Ev Verecek

Güncelleme:

Survivor'ın cuma günü ekrana gelecek 106. bölümün tanıtımı yayınlandı. Yarışma tarihinin en büyük ödülünü açıklayan Acun, oynanacak oyunu kazanan 4 yarışmacıya ev verecek. Ödülü duyan yarışmacılar adeta çılgına döndü.

Survivor 2018'in büyük finali 29 Haziran Cuma akşamı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden canlı yayınla ekrana gelecek. Acun Ilıcalı ise finale günler kala, bugüne kadar hiç verilmemiş bir ödülü açıkladı.

DÖRT YARIŞMACI EV SAHİBİ OLACAK

Survivor yeni bölümde, eleme konseyi öncesinde yarışmacılar ev sahibi olabilmek için mücadele edecek. Survivor'da her sene yapılan ve yarışmacıların ailelerinden bir kişiyle birlikte yarışacağı eğlenceli ödül oyununu kazanan dört yarışmacı ev sahibi olacak. Geçtiğimiz yıllarda finale günler kala otomobil ödülü veren Ilıcalı bu defa ödülü büyüttü ve kazananlara ev vereceğini açıkladı.

Acun Ilıcalı Survivor'da Dört Yarışmacıya Ev Verecek

SURVIVOR'DAN KİM GİDECEK?

Survivor yeni bölümde büyük finale bir hafta kala bir isim daha adaya veda edecek. Son dokunulmazlık oyunu sonrasında yapılan ada konseyinde ilk eleme adayı olarak oylamada Turabi'nin adı çıkmıştı. Erkeklerde dokunulmazlığı kazanan Anıl eleme adayı olarak Hakan'ın ismini söyledi. Kadınlarda ise dokunulmazlığı kazanan Nagihan Murat'ın adını söyledi ve böylece Survivor'da eleme adayları Turabi, Murat ve Hakan oldu. Dominik'te yapılan son toplu SMS oylamasının sonuçlarına göre, Cuma akşamı yayınlanacak yeni bölümde adaya veda edecek isim belli olacak.

Acun Ilıcalı Survivor'da Dört Yarışmacıya Ev Verecek

Kaynak: Acunn.com / Magazin

TV Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (39)

koddo....:

inşallah şu kıcık turabi elenir, ve evde başkalarının olur. . . . . .

32
6
yanıtYanıtla
poyraz:

terbiyesizleşme turabiye gıcık diyemezsin

yanıt4
yanıt13
Leyla:

Insallah cuma gunu duamiz kabul olur inşallah .. amin :)

yanıt2
yanıt0
deniz:

turabide bu kitle olduğu sürece hayatta gitmez o bizim canımız herşeyimiz boş konuşmayın. . .

yanıt3
yanıt5
HADES:

asgari ücret ile asıl survivor u biz yaşıyoruz, bize kim ödül verecek

36
1
yanıtYanıtla
sadrettin uçar:

ne kadar boş haberler yapıyorsunuz. bu tarz haberlerin memlekete millete herhangi bir katkısı yok. insanlar bununla uğraşmamalı

22
5
yanıtYanıtla
Adm YLMZ:

Acun abi , bi evde bana al ne olur ya)

21
0
yanıtYanıtla
Vatan Millet için:

Milletin ilgisini çekmek için herşeyi yapıyorlar

19
1
yanıtYanıtla
Marko Paşa:

İğrenç bir program. Vahşi Afrika kabileleri kılıklı bir sürü baldırı çıplak utanmazlık şovu yapıyor. Acun denen adam da parsayı topluyor. Yazık bunlar seyredenlerin boşa geçirdiği vakte yazık.

13
6
yanıtYanıtla
cc:

eminin sende sabahtan global dünya piyasalarını takip edip, öğlen bilim teknoloji alanına yönelip, akşamda kültür sanat programlarını izliyorsundur.

yanıt1
yanıt1
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title