Haberler

Survivor tarihinde bir ilk! Oyunu kazanan yarışmacılar, Instagram'da canlı yayın yapacak

Güncelleme:

15 yıldır yayınlanan Survivor'un bugün yayınlanacak olan bölümünde yarışmacılar Acun Ilıcalı'nın Instagram hesabından canlı yayın yapmak için kıyasıya yarışacak. Bu ödül yarışma tarihinde bir ilk olacak.

TV8 ekranlarının hayranlıkla izlenen yarışma programı Survivor 2020, bugün 67. yeni bölümüyle ekrana gelecek. İletişim oyunu için kum sahada futbol maçı yapacak olan iki takım, Acun Ilıcalı'nın Instagram hesabından canlı yayın yapmak için kıyasıya mücadele edecek.

"KAZANAN TAKIM BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRECEK"

Survivor 2020 yarışmasının bugün ekrana gelecek olan 67. yeni bölümünün fragmanı yayınlandı. Survivor iletişim oyununu kazanan takım, Acun Ilıcalı'nın Instagram hesabından canlı yayın yapacak ve sorulara cevap verecek. Acun Ilıcalı sürpriz ödülü, "Survivor iletişim ödülünü kazanan takım bir ilki gerçekleştirecek. Benim Instagram hesabımdan canlı yayın yapacaklar. Survivor izleyicilerden gelen yorumları onlara ileteceğiz. Survivor tarihinin ilki olacak" sözleriyle anlattı.

Kıyasıya mücadelenin yaşanacağı oyunda sinirler de gerilecek. Yunus Emre ve Berkan arasında yaşanan tartışma Survivor fragmanına damga vurdu.

Survivivor tarihinde bir ilk! Oyunu kazanan yarışmacılar, Instagram'da canlı yayın yapacak

ADAYA VEDA EDEN İSİM BELLİ OLACAK

Öte yandan bugün yayınlanacak bölümde bir yarışmacı adaya veda edecek. Survivor 2020'de bu hafta eleme adayları Berkan ve Mert oldu. Akşam ekrana gelecek olan bölümde ise SMS oylamasında en yüksek oy alan Gönüllüler ve Ünlülerden 2'şer yarışmacı, elemeye kalacak olan 4 adayı daha belirleyecek. Mert ve Berkan dışında isimleri söylenecek olan 4 yarışmacı arasında en az oyu alan yarışmacı Survivor'dan elenecek.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Acun Ilıcalı Instagram Futbol Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (39)

tevfik:

yunus emre kesin gitmeli çünkü büyüğünü küçüğünü bilmiyor yanlış örnek oluyor

16
1
yanıtYanıtla
güneyin kuşağı:

Ne gereksiz bi program

10
6
yanıtYanıtla
Cengizhan:

SELAM TATLIM

yanıt4
yanıt1
DE GET LO:

DE GET LO MAN KAFA

yanıt0
yanıt1
KARAHİSARLI BİRİ:

tokadı yersin ha lavuk

yanıt0
yanıt1
KONYALI:

moloz yığını takoz kafa

yanıt0
yanıt1
Irmak:

İnşallah yunus Emre elenir

11
5
yanıtYanıtla
Ömer:

Aşkım gitsin be çok cirlayip duruyor

8
4
yanıtYanıtla
Tuana:

Her zaman Gönüllüler ?????? ve Yunus Emre gitsin artık

8
4
yanıtYanıtla
bülent:

bayıldım

yanıt0
yanıt0
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title