Haberler

Oğlunu pompalı tüfekle vuran baba, başında bekleyip kimseyi yaklaştırmadı

Güncelleme:

Sultangazi'de baba ve oğul arasındaki tartışmada kan aktı. Pompalı tüfekle oğlunu ayağından vuran baba, yanında bekleyerek kimseyi yaklaştırmadı. Polis, babayı gözaltına alırken, yaralı oğlu hastaneye kaldırıldı.

Dün saat 12.00 sıralarında Cebeci Mahallesi Dökümcüler Sitesi'nde, iddiaya göre pompalı tüfekle evden çıkan Şahin K. telefonda tartıştığı oğlu Mehmet K.'nın bulunduğu sokağa geldi.

TARTIŞMA DEVAM EDİNCE VURDU

Baba ve oğlunun tartışması burada da devam etti. Baba Şahin K., tartışma sırasında yanında bulunan pompalı tüfekle oğluna ateş etti. Ayağından yaralanan Mehmet K. yere yığıldı.

KİMSEYİ YAKLAŞTIRMADI

Çevredekiler, polis ve 112 Acil Servis'e haber verirken, yaralı gence yardım etmek istedi. Ancak Şahin K., elinde pompalı tüfekle oğlunun yanında bekleyerek polis gelene kadar kimseyi yaklaştırmadı. Kısa süre sonra gelen polis ekipleri Şahin K.'nın elindeki pompalı tüfeği alarak onu etkisiz hale getirdi. Şahin K. gözaltına alınırken, yaralı gence gelen sağlık ekipleri müdahale etti. Mehmet K., ambulansla hastaneye kaldırılırken, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Baba Şahin K. emniyetteki ilk ifadesinde oğlu Mehmet K'nın para nedeniyle kendisi ve eşini sürekli tehdit ettiğini söylediği öğrenildi. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Sultangazi Şahin K 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (54)

hachiko:

Samimiyetle söylüyorum hic birşeyi kınamayın hayatta herşey biz insanlar için

53
1
yanıtYanıtla
bambam:

sen ne diyon teneke herkes biliyor

yanıt1
yanıt13
Vatandas:

Cocugun hak etmis olmasi lazim.Hic bir baba ogluna haksiz yere ates etmez kıymaz.

25
10
yanıtYanıtla
ghan:

sen öyle san

yanıt2
yanıt3
Dem:

kesinlikle çıldırtmıştır adamı

yanıt1
yanıt1
yiğidim:

Olayın içiyüzünü bilemiyoruz ama, bir baba evladına silah doğrultacak kadar olduysa gidişatımızın sonu hayra alamet değil. Allah asi evlattan cümle anne ve babaları korusun. Düzen bozuldu, edep ahlak kalmadı, evli kadın başkasına kaçıp imam nikahlandım diyor, hay senin yalanın bata ahlaksız kadın diyesim geliyor. Alalh sonumuzu hayreyleye. . .

30
3
yanıtYanıtla
...:

Bir babayi bu hale getiren bir evlat.İnsan gece üşüycek diye kac kez kalkip evladinin uzerini örtuyo.Çok vahim bir durum olmuş cok yazik

30
2
yanıtYanıtla
Sezim:

Genelde uyuşturucu bağımlısı gençler anne babayı tehdit ederek para ister, yoksa durup dururken bir baba yapmaz

24
7
yanıtYanıtla
Gökhan Yılmaz:

Suç duyurusu!!!!Gecikmesinde sakınca bulunan bir hal!!.kan kaybından ölümle sonuçlanabilecek bir durumm.burada polis adamı etkisiz hale getirerek yaralıyı ivedi hastaneye sevk etmekle yükümlü!!!.Saldırganon sigara içmesini...yaralının yerde beklemesini izlemekle değil!!!!.Savcılıkböyle durumlarda polisin izlemesini engelemeli!!!

7
18
yanıtYanıtla
Corci:

Mal misiniz acaba?

yanıt11
yanıt0
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title