Haberler

Karantinada olması gerekirken cuma namazına gitti, polis camiden zorla çıkardı

Güncelleme:

İstanbul Sultangazi'de koronavirüs temaslısı olduğu için karantinada olması gereken kişi Cuma namazı için camiye gitti. Cami cemaatinin çağırdığı polis temaslı kişiyi dışarı çıkartarak evine gönderdi.

Esentepe Mahallesi'nde yaşayan henüz ismi öğrenilemeyen bir kişi, temaslı olduğu için evde karantinada kalması gerekirken dün Cuma namazı için Yavuz Sultan Selim Camii'ne gitti.

İKNA EDEMEDİLER, POLİSE BİLDİRDİLER

Camiye gelen kişiyi cemaatten tanıyanlar karantinada olması gerektiğini söyleyerek eve gitmesi yönünde uyarıda bulundu. Camideki kişiyi cemaat eve gitmesi için ikna edemeyince durum polise bildirildi.

Karantinada olması gerekirken cuma namazına gitti, polis camiden zorla çıkardı

ÇIKMAMAK İÇİN DİRENDİ

İhbar üzerine camiye gelen polis, camide kalmakta ısrarcı olan kişiyi dışarı çıkardı. Eve gönderilen kişi ile ilgili yasal işlem uygulanmadığı öğrenilirken, yaşananlar cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Yavuz Sultan Selim Esentepe Haberler

Bakmadan Geçme

MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir?
500

Yorumlar (9)

murat can :

Bir akrabam covid olmuştu. Cuma günü camiye gitti. Pazartesi vefat etti. Bence en tehlikeli yerler camiler. Nasıl bir zihniyettir anlamıyorum, ibadet için akıllarını bir kenara bırakıyorlar.

294
152
yanıtYanıtla
Osman Tokgonul:

Sebepsiz yere cana kıymanın günahların en büyüğü olduğunu bilen bir kişi , ahiretini kurtarmak için cuma namazını kılsa ne yazar . Canım kardeşim orada olmakla kimlerin ölümüne sebebiyet verebileceğini bilmiyor musun ? Müslümanlık bu mu ya ...

79
6
yanıtYanıtla
vatandas:

bunlar müslüman değil camileri lekelemek için geliyorlar

33
21
yanıtYanıtla
nebi yariş:

Murat kardeş sen yanlış konuşuyorsun ibadet için Allah için akıl bir kenara konulur ama partiler eğlenceler için dahasını diyecm ortam müsait değil bunlar için akıl kenara konulmaz değil mi murat can kardeş yani anlatmak istediğim sadece camiden virüs kapmıyor

15
34
yanıtYanıtla
Erdinç Uraç:

bitmez memlekette bunlardan eğitim şart kuş beyinliler

37
6
yanıtYanıtla
Erkan Arslan:

Sillumann Namazz Shoow Yapinca Sürücükler Tedbiri Dinlermi Hayddii Disariya Nammaza Demisler

29
13
yanıtYanıtla
bekir yapici:

ben almanyada yasayan 66 yasinda biriyim burda corona sebebi ile camiler kilise ve havralar uzun zamandir kapali bu yüzden bizlerde malesef cumalara gidemiyoruz ama elhamdulillah dinimizden imanimizdan bir sey kaybetmedik,ülkemizdeki halkin bu gevsekligini ve dünyada benzeri olmayan kararlari anlamak imkansiz.

26
11
yanıtYanıtla
Emre Yılmaz:

farketmez 50 sene sonra siyaset malzemesi gelenler için kullanışlı yok camiden döverek çıkardılar yok hastalık yalanıyla kandırdıllar diye anlatırlar halkta destekler takmıyorum birileride hastalık vardı diye savunur atı alan üsküdarı geçer bu millet her şeyi hakediyor

33
3
yanıtYanıtla
FAKIR VATANDAS:

cehalet kötüdür ama cehaletin eyleme dönüşmesi çok daha kötüdür. zeka ile akıl ile açıklanamaz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title