Haberler

Süleymanpaşa Belediyesi yol çalışmalarında rekora koşuyor

Güncelleme:

Süleymanpaşa Belediyesi, şehrin dört bir yanında aralıksız devam eden yol çalışmalarıyla rekora koşuyor.

Süleymanpaşa Belediyesi, şehrin dört bir yanında aralıksız devam eden yol çalışmalarıyla rekora koşuyor. Aydoğdu ve Çınarlı mahalleleri ile Köprübaşı mevkiini birbirine bağlayan, Tekira Alışveriş Merkezi'nin çevresindeki yol ve kaldırımlar sil baştan yenileniyor. Kumbağ ve Karacakılavuz mahallelerinde asfalt ve kilit taş çalışmaları tamamlanmak üzere.

Alışveriş merkezi etrafından dolanan ve ciddi trafik yükü bulunan yolda etap etap süren çalışmaların ilk bölümü, yol çizgileri ve kaldırım düzenlemeleri de dahil olmak üzere iki günden kısa sürede tamamlandı ve yol yeniden trafiğe açıldı. Köprübaşı Caddesi'nin Çınarlı ve Aydoğdu Mahallesi ile kesiştiği, Köroğlu Sokak üzerinde (Tekira AVM arkası) ise ikinci etap çalışmaları titizlikle sürdürülüyor. Çalışmalar, Aydoğdu Mahallesi Beşyol mevkiine kadar uzanacak.

Eski beldelerden Karacakılavuz Mahallesi'nde de yol çalışmaları hızla devam ediyor. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, sık sık çalışmaları yerinde denetleyerek mahalle sakinleriyle istişarede bulunuyor.

Kumbağ Mahallesi'nde ise altyapı çalışmaları tamamlanan tüm cadde ve sokaklarda asfalt ve kilit taş çalışmaları tamamlandı. Öte yandan, Süleymanpaşa Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalarla, günden güne turistik potansiyelini arttıran Kumbağ Mahallesi, estetik bir görünüme kavuşarak yeniden Trakya'nın önemli turizm merkezlerinden biri olma yolunda hızla ilerliyor. Sahil şeridi üzerinde yürütülen düzenleme çalışmaları kapsamında yerleştirilen palmiye ağaçları ile Kumbağ bambaşka bir görünüme sahip oldu.

"Bir buçuk yılda 750 bin metrekare yol yaptık"

Şehrin dört bir yanında devam eden yol çalışmaları ile ilgili açıklamada bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, "Göreve geldiğimiz günden bu yana yol çalışmalarımızı yoğun bir tempoyla yürütüyoruz. 16 ayda, asfalt ve kilit taş olmak üzere toplamda 750 bin metrekare yol çalışması gerçekleştirdik. Kıyas yapılabilmesi açısından, geçtiğimiz dönemde Süleymanpaşa'da gerçekleştirilen yol çalışması toplam 1 milyon 550 bin metrekaredir. Yani bir buçuk yıldan kısa sürede, 5 yılda yapılan çalışmanın yarısı kadar yol yapmışız" diye konuştu.

"Asfalt çalışmalarımıza hız verdik"

Asfaltlama çalışmalarının son günlerde hızlandığını belirten Yüksel, "Asfalt sezonu için önümüzde bir ay gibi bir süre var. Bu süreyi en iyi şekilde değerlendirerek yapabildiğimiz kadar çok yolu asfaltlayacağız. Bu anlamda asfalt çalışmalarımıza hız verdik. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Albayrak'a asfalt plentini hafta sonları belediyemizin kullanımına tahsis ettiği için teşekkür ediyorum. Marmara Ereğlisi'nden asfalt taşıyarak yol çalışmalarımızı hızlandıramazdık. Ayrıca Köprübaşı mevkiini Aydoğdu ve Çınarlı Mahallesi'ne bağlayan güzergahta yürüttüğümüz yol, kaldırım yenileme ve boya çalışmalarımızın ilk etabını Büyükşehir Belediyemizin Ulaşım Daire Başkanlığının desteği ile iki günden kısa sürede tamamladık. Bu çalışma bir kez daha birlik ve beraberliğin her işi ne kadar kolaylaştıracağını gözler önüne sermiştir" ifadelerini kullandı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Karacakılavuz Süleymanpaşa Köprübaşı Kumbağ Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu? İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title